Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minősíthetetlenül és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minősíthetetlenül és kiábrándítóan viselkedek valakivel, akkor van esély arra, hogy megszűnik irántam a fura, betegesnek mondható vonzalma?

Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2018. okt. 3. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, viszont nagyon rosszul fogod magad érezni, rossz esetben még le ja járatod magad.
2018. okt. 3. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Engem kiábrándítana valakiből teljesen, ha mások előtt vállalhatatlanul viselkednék. Őt miért nem? Hogyhogy nem?
2018. okt. 3. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:

3 Ha rájött, hogy valaki szerepébe bújtál, és annak nevébe irkálsz, akkor maximum saját magadat járattad le. De nem azt, akit más szemébe akartál lejáratni.

Teccik érteni?:D

2018. okt. 3. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt ilyen egyszer... Tehát alapból mindenkivel normális vagyok, mosolygós. Ám egy fiatal pasas azt hitte, hogy "csak vele". Amikor kezdeményezett, először szépen elmondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem szeretnék vele randizni, mert nem az esetem. Jó, látszólag felfogta. Aztán úgy két hét múlva ittasan felhívott és elkezdett nyájasan beszélni, meg hogy "na, de mégis próbáljuk már meg". Akkor már határozottan mondtam neki, elmagyaráztam újra, hogy miért. Ekkor (figyeld!!!) elmondta, hogy neki amúgy családja is van. Feleség, két gyerek. Jó, itt azért kezdett szakadni a cérna... De ezek után is emberszámba vettem. Harmadik próbálkozására viszont elküldtem a mindenféle anyjába, és megfenyegettem, hogy ha nem hagy békén, akkor mindenki tudni fog a próbálkozásáról és a bukásáról (a neje is). Azóta nem keres! :D Szóval nem kellett beváltanom a fenyegetőzésemet. Szerencsére.
2018. okt. 3. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyien csinálják ezt ahelyett hogy korrektül odaállna szakitani
2018. okt. 9. 21:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem is járunk.
2018. okt. 9. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább hagynám, hogy jobban megismerjen. Rajongani csak olyan iránt szokott az ember, akit ideologizál, és felületesen ismer csak.
2018. okt. 26. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!