Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély?

Figyelt kérdés

valamikor írtam egy pasival. akkoriban ő akart nagyon találkozni, és én nem ( szerelmes voltam a volt barátomba még). aztán neki lett kapcsolata és ő nemakart.

Most az a szitu hogy szétment a csajjal és ráírtam. jól el is dmáltunk minden, feldobtam hogy mhetnénk kávéra. aztmondta neharagudjak de még friss a szakítás idő kell neki. em áll készen még egy új kapcsolatra.

ezekután már ne írjak én neki? várjam meg míg ő jelentkezik?

2018. szept. 23. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen van esély, de ahogy még anno neked úgy most neki is kell egy kis idő h feldolgozza a dolgokat.

Ne írj neki, majd ő ír ha már túl van a szakításon.

2018. szept. 23. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
nyugtassatok meg hogy pár hónap alatt felszojtak dolgozni ey ilyet azért...
2018. szept. 23. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én az elejét nem értem...Irtatok egy pasival...de Te még szerelmes voltál...akkor minek írtál?

Most éreztetted Vele,hogy lehetne a Részedről több, Ő nem áll készen egy új kapcsolatra.

Fogadd el, és ne erőltesd többet. Lehet,hogy tényleg nem áll készen, de az is lehet,hogy már túllépett azon,hogy Veled szeretne ismerkedni.

Keresni fog ha tényleg szeretné folytatni...

2018. szept. 23. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Várj ezzel , ha idő előtt tukmálod magad vagy elmegy veled találkára lehet panasz nap lesz meg egyéb kínos percek .
2018. szept. 23. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerencsétlent hagyad még egy ideig, a szakításból is ki kell gyógyulni. :)
2018. szept. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!