Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esély, hogy megszeret?
Figyelt kérdés
Gondolom kb a nullával egyenlő. Azt látom rajta, hogy valamennyire érdekesnek talál. Kihívásnak. Vagy legalábbis engem akar megvezetni. De szerintem ez csak a cuki aranyos kislány szint akit megmosolyog.
22l/33f
#eskuszomnemkellpasiannyibajvanezekkel
2018. aug. 9. 11:06
1/6 anonim válasza:
Kevés az infónk, ha reálisan akarnék válaszolni (nem bunkón) akkor azt mondanám hogy ötven százalék esélyed van, vagy megszeret vagy nem. Nézd, akár komolyról akár lazáról van szó én 39 éves pasi ként egy fiatal lányban nőben sosem a cuki kislányt látom mert nekem nem gyerek kell hanem egy nő egy partner. Szerintem senkinek sem jó ha a fiatalabb megmarad "cuki"-nak mert az élet nem csak erről szól, döntéseket kell hozni. Szóval add magad és akkor megszerethet!
2/6 anonim válasza:
Erre a kérdésre kb. olyan szinten tudnék válaszolni, mint hogy mennyi x+x.
Semmit nem tudtunk meg a kérdésből.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szerencsétlen nők terén, jóvágású fazon. Emiatt mondom, hogy nem sok esélyt látok.
2018. aug. 9. 11:29
4/6 anonim válasza:
Nem különösebben érthető a kérdésed.
Kicsit kifejthetted volna, hogy az is értse, aki nem te vagy.
Mindegy...
5/6 anonim válasza:
Kulcsszavak: eskuszomnemkellpasiannyibajvanezekkel
:D:D:D:D:D:D:D
Közben meg azt kérdezi, hogy van e esélye egy 33 éves férfinál:D
Közben meg a teljes káosz és elmebaj ahogy fogalmaz. Már ha lehet ezt annak csúfolni, mert szerintem csak szavak egymásután hányása.
6/6 anonim válasza:
Hát én percekig gondolkoztam azon is, hogy pasi, vagy nő irta ezt az értelmetlen kuszaságot? De már látom, hogy valami agyatlan plázacica lehet, akinek nem sok kedve volt suliba járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!