Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esély, hogy megszeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély, hogy megszeret?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom és már régóta szerelmes vagyok belé, de végre sikerült elmondanom neki. Viszont azt mondta ő nem táplál felém efféle érzelmeket, és nem azért mondja azt, hogy próbáljuk meg, mert nem akar átverni.

Van esély, hogy megszeret? Én nagyon szeretem őt. Hosszú idő után végre képes voltam bárkit is szeretni, vagy férfiként nézni rá.

21L

2017. ápr. 28. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Viszont azt mondta ő nem táplál felém efféle érzelmeket, és nem azért mondja azt, hogy próbáljuk meg, mert nem akar átverni.

mi van? most akkor járni akar veled,

niem, nincs esély rá, ha eddig nem zúgott beléd,. max. emberként fog megszeretni.

minek futsz olyan ember után, aki nem tudja viszonozni az érzéseidet?

nem veszed észre, hogy gáz? magadat alázod meg vele!

tök mindegy, h. hosszú évek óta most szerettél meg valakit, ha ő nem vevő erre, akkor hagyd békén, és keress mást.

2017. ápr. 28. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt egy férfi, aki egyenesen és becsületesen megmondja, mi az ábra, nem próbálja kihasználni a helyzetet, átverni vagy ilyesmi.

És te erre? Elfogadod? Dehogy!

Ezután tessék majd panaszkodni a férfiakra.

2017. ápr. 28. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem panaszkodom rá. Pont ezért is szeretem mert egyenes. Csak fáj.

Egy nő is érezheti magát értéktelennek.

2017. ápr. 28. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen kapcsolatom, 3 évig voltunk együtt, életem egyik legszebb időszaka. Tényleg beleszerettem, pedig elsőre nem tetszett annyira (akkor más volt a zsánerem), aztán a legszebb nőnek tartottam, azóta is hasonló nők tetszenek.

34/F

2017. ápr. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!