Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek ELTE nyári akadámiára. Szerintetek mekkora az esély, hogy a szintén diákként érkező csajokból felszedek egyet, és szexelünk?
Kinek mi a tapasztalata ?
Mennyire nyitottak ilyenkor az emberek ?
Ha esetleg fiatalabb vagy, nem a természettudományos táborukra gondolsz?
Mert ha igen, személy szerint voltam tavaly, az emberek igencsak nyitottak, viszont főként, hogy új ismeretségeket alakítsanak ki, esetleg barátságokat kössenek. Alkoholt vinni/fogyasztani egyáltalán nem lehet, sőt valakinek cigizésért is elkérték a személyiét tavaly, hogy megnézzék, hogy valóban nagykorú e. Olyan szabadidő, ahol felügyelet nélkül vannak a diákok, alig van, igen sűrű a program. Valamint többen voltak, akik a barátjukkak/barátnőjükkel jöttek alapból.
A tavalyi benyomàsaim alapján szerintem nem nagy a valószínűsége, hogy ilyen sikerül, de aztán ki tudja idén milyen lesz a társaság. Valamint ha ott nem is, utána bármi lehet bàrkivel még. Bár nekem csak barátságok, de a mai napig tartanak.
Hát igen, ez nem belföldieknek szól...
Főiskolások és egyetemisták pályázhatták meg külhonból.
Pl. Erdélyről Kolozsvár, Délvidékről Szabadka, Újvidék vagy Kárpátaljáról Beregszász, Munkács... de csak külhoni magyar, aki magyarul tanul a szülőföldén...
Szóval mi mind legalább 20 évesek leszünk értelemszerűen. Meg én 21 létemre jóval többnek nézek ki, tőlem még 16 évesen sem kértek személyit mikor alkoholt vettem :)
Igen, én természettudományra jelentkeztem nyári akadámiára, de van minden irányzat és szak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!