Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl szűk a lány a fiúhoz akkor semmi esély a boldog kapcsolatra?
Érdekelne, hogy ha egy párkapcsolatban a nő vaginája túl szűk, és/vagy a férfi pénisze túl nagy, akkor valóban semmi esély nics-e a boldog párkapcsolatra.
Valóban előfordulhat ilyen megoldhatatlan probléma? Előfordulhat bármilyen probálkozás (elnyújtott előjáték, síkosító, stb.) ellenére sem működik a dolog?
Tapasztaltatok már ilyet? Meg tudtátok oldaani? Ha igen, hogyan? Gyakori az ilyen?
Volt ilyen párom sose volt jó vele a dgáfájt
Sérültem
Szakítottunk
24N
A mostani párom ilyen, nagyon rövid és szűk. Én viszont átlag feletti vagyok.
Az eslő szex után azt mondta hogy ez a vége. Aztán lett még egy .... meg még egy .....
Két éve vagyunk együtt, összeszoktunk, fogyelmes, önzetlen, adaadó vagyok, ő pedig tágult, megszokta.
Nagyon jó együtt a szex, nagyon ritka hogy picit fáj neki.
Keress kérdéseket hasonló témákban:TÁG
Tág e az a szűk vagina?
Ilyen nincs. Csak erre fogjátok, hogy a csaj nem indul be a pasitól. Ha tényleg akarja, akkor belefér akármekkora, és akkorára tágul amekkorára kell.
Ez fordítva a jellemző, annak pedig mindig szakítás a vége. Ezért marad minden kisfarkú egyedül, és végzi egy részük hajléktalanként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!