Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex előtt, ha nincs beöntés csak wc -re menés és mosakodás, akkor mekkora az esély a balesetre?
ez izomból undoritó
most komolyan, seggbe?
mi van ha terhes leszel?
Az esetek többségében nem a "baleset" a gond. Mármint nem fogsz betojni közben, hanem "csak" kulás lesz a dákó.
Mondjuk attól is függ, hogy milyen szokott lenne a végterméked állaga. Ha kő kemény bogyókat tojsz, akkor annyira nem gond. lehet elég ha csak a végbeledet öblíted ki kevés vízzel. Az enyém pl mindig eléggé krémszerű, tehát el nem tudnám képzelni, hogy előtte nem mossam ki magam belül is jó alaposan.
Legalább 1,5 litert önts be! Miután kiengedtem a nagyját, legalább egyszer, de inkább kétszer meg is szoktam ismételni, ugyan ilyen mennyiséggel. Még a másodiknál is bővel barna lé folyik ki belőlem.
Ha ilyen módon kimosod magad, akkor üres vagy belül is jó pár óráig. Így a baleset és a "csokis kuki" is kizárt.
Soha nem csináltam beöntéssel. De előtte pár órával elment a barátnőm kakilni. Ha röviddel előtte volt WC-n, akkor nem akarta popsiba. És gumit sem használtam soha. Néha "észrevehető" volt hogy Barnabás ott volt valahol, de az hallomás után megjelenik akkor is ha alapos beöntés után csinálják.
Üdvözlöm Análiát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!