Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » LEbukás után, kicsit ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LEbukás után, kicsit ha lecseng az otthoni balhé, van esély ujra hütlenkedjen, a férfi?

Figyelt kérdés

2018. szept. 11. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Férfi, nő teljesen mindegy. Aki egyszer megtette, ott mindig fennáll az esély rá
2018. szept. 11. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem feltétlenül. Ha az illető megijed a lebukás miatt hogy végleg elveszítheti a másikat akkor lehet hogy többé nem tesz ilyet. De a másik félben innentől örökre ott fog motoszkálni hogy mi van ha mégis......
2018. szept. 11. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Esély van sajnos, én úgy nőttem fel, hogy végig azt néztem hányszor csalja meg apám anyumat, és hányazor ígéri meg, hogy ez volt az utolsó. De persze nem minden esetben van ez
2018. szept. 11. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Csak okosabban kell csinálni.nehogy megint bukta legyen.
2018. szept. 11. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!