Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon féltékeny, már már betegesnek mondhatóan. Mit tegyek?
Hűséges, nem bulizós, szolid lány vagyok. A barátom mégis nagyon féltékeny, minden ismerősömre, még évfolyamtársaimra is (egyetem). Pedig nem ismerkedek úgy, ott senkivel sem.
Csupán barátkozok lányokkal, fiúkkal vegyesen.
Nekem a párom a legfontosabb, és a szememben csak ő férfi. Mások maximum (barátok) haveri értelemben lehetnek.
Korábbi párja folyton visszament az exéhez, ezért ilyen?
Kolégista vagy? Mit mond? Miért féltékeny? Volt valami korábbi kapcsolatod(udvarolt, elmondta, hogy tetszel neki) azokkal akikre féltékeny? Találkozatsz is ezekkel az emberekkel vagy szeretnél velük?
Bocsi a sok kérdésért. De sok mindent nem tudunk. :)
Nem vagyok koleszos. Nem, nem volt semmi. És ha rajtam áll: nem is lesz.
Nem vagyok olyan lány aki pasizik amikor van párja,szerelme.
Kb. annyit beszélek az évfolyamtársaimmal: szünetben, lyukas órában, esetleg neten (már kevésbé). Főként tanulnivalókról, egyetemről, esetleg másról is (pl hülyülés, viccelődés). Sose vagyok egyedül, mindig vegyes a csapat, tehát nem én vagyok az egyedüli lány.
Nem szoktam velük találkozgatni, randizni.. Hol élsz te??
A közös programokra (egyetemi v nem egyetemi buli, sátrazás) a párommal szeretnék menni együtt.
De ilyen felvetésekor egyből azzal jön, h ha én nem megyek, ugye te se fogsz menni? Ígérd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!