Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nagyon féltékeny,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon féltékeny, már már betegesnek mondhatóan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hűséges, nem bulizós, szolid lány vagyok. A barátom mégis nagyon féltékeny, minden ismerősömre, még évfolyamtársaimra is (egyetem). Pedig nem ismerkedek úgy, ott senkivel sem.

Csupán barátkozok lányokkal, fiúkkal vegyesen.

Nekem a párom a legfontosabb, és a szememben csak ő férfi. Mások maximum (barátok) haveri értelemben lehetnek.

Korábbi párja folyton visszament az exéhez, ezért ilyen?

2013. jan. 27. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Borzasztó lesz az életed mellette! Én otthagynám!
2013. jan. 27. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak mondd meg neki, hogy zavar téged a féltékenysége. és ja, valószínűleg ezért ilyen.
2013. jan. 27. 11:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki és még most is ilyen. :(
2013. jan. 27. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Sértődj meg, hogy miket gondol rólad. Ha szerinte a párja minden fiúra rávetné magát, akit meglát, minek vagytok együtt?
2013. jan. 27. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
nagyon gyorsan beszélj vele erről totál komolyan mert ez sokkal-sokkal rosszabb lesz ha nem lépsz
2013. jan. 27. 13:02
 6/10 anonim válasza:
kedves első! hogy képzeled hogy megijeszted a barátnőmet holmi baromsággal? neked talán volt részed ebbe? tudod mi aza féltékenység és a szeretet, illetve akettő összefüggését ismered? nem hiszem
2013. jan. 27. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Kolégista vagy? Mit mond? Miért féltékeny? Volt valami korábbi kapcsolatod(udvarolt, elmondta, hogy tetszel neki) azokkal akikre féltékeny? Találkozatsz is ezekkel az emberekkel vagy szeretnél velük?

Bocsi a sok kérdésért. De sok mindent nem tudunk. :)

2013. febr. 1. 20:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok koleszos. Nem, nem volt semmi. És ha rajtam áll: nem is lesz.

Nem vagyok olyan lány aki pasizik amikor van párja,szerelme.

Kb. annyit beszélek az évfolyamtársaimmal: szünetben, lyukas órában, esetleg neten (már kevésbé). Főként tanulnivalókról, egyetemről, esetleg másról is (pl hülyülés, viccelődés). Sose vagyok egyedül, mindig vegyes a csapat, tehát nem én vagyok az egyedüli lány.

2013. febr. 12. 06:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem szoktam velük találkozgatni, randizni.. Hol élsz te??

A közös programokra (egyetemi v nem egyetemi buli, sátrazás) a párommal szeretnék menni együtt.

De ilyen felvetésekor egyből azzal jön, h ha én nem megyek, ugye te se fogsz menni? Ígérd meg!

2013. febr. 12. 06:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem volt korábban (és nem is lesz) kapcsolatom velük. Nrm udvaroltak nekem.
2013. febr. 12. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!