Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! örülnétek ha felhívna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! örülnétek ha felhívna vagy totál idiótának, esetleg még mániákusnak, betegesnek tartanátok azt aki felhív?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi régen tetszett nektek (de csak egyszer kétszer beszéltetek), és már 3 éve nem láttátok egymást, ezek után megszerezné valahogy a telefon számotokat és felhívna hogy volna e kedved meginni valamit valamikor...

2013. jan. 13. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én szerintem örülnék:) Feltéve ha nincs barátom:)
2013. jan. 13. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs senkim és még mindig bejön az a pasi, legalább egy kicsit, akkor én örülnék neki:)
 3/9 anonim ***** válasza:

ez miért lenne mániákus, beteges?

egyáltalán mit jelent az,hogy mániákus?

4/9 A kérdező kommentje:
3. hát :D pl arra gondolok nem e hinnétek azt hogy egy idióta vagyok aki nem tud barátnőt szerezni, és ezért felhív egy majdnem ismeretlen ismerőst hogy elhívja randira, vagy hogy 3 éve rajongok érte ("mániákusan betegesen")... annyira tetszik hogy 3 év semmi után is felhívom, ilyenek végett :)
2013. jan. 13. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
ha 3 évig folyamatosan zaklatnál, akkor lennél mániákus. nekem lány létemre bejönne, h 3 év után még mindig bejövök neked, és veszed a fáradságot, és kikutatod a számom :)
2013. jan. 13. 22:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Az egész attól függ legjobban, hogy van-e pasija. De ha nincs, akkor is biztos furcsának fogja találni.

De nekem az a tanácsom férfiként (bocsi, tudom, hogy ez inkább nőknek szóló kérdés), hogy ne gondolkodj, hanem cselekedj! Általában akkor sül el jól a dolog, ha csak cselekszel.. javaslom igyál előtte valamit, ha úgy könnyebb... Hívd fel, és majd meglátod, mi lesz... veszteni valód nincsen.

Bár én inkább azt javaslom, hogy ne nyiss egyből randival, inkább előtte beszélgess vele facen... max ha nem is cseten, de írj neki üzit, hogy van stb. És ha kedvezően válaszol, utána inkább.

Sok sikert!

2013. jan. 13. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
vagy sms-t ha esetleg inadba szállna a bátorságod :)
2013. jan. 13. 22:55
 8/9 A kérdező kommentje:
5. Persze hogy cselekszek, ez nem kérdés, tudom h nincs mit vesztenem, egy próbát megér. haver mondta hogy a jövőhétre megszerzi a számát, a csaj egyik barátnőjétől, még a haver mondta h ez neki nagyon kínos :D nehezen vettem rá h szerezze meg. Faceről sajnos törölte magát :( , ha csak nincs olyan opció h senki ne tudjon rákeresni. Nekem nem kell alkohol a bátorsághoz :D szerintem inkább neki kellene :) mert ha valamelyikőnk dadogni fog az nem én leszek :D .Inkább felhívom mint üzengetek, úgy nem durrana akkorát az egész dolog, szerintem
2013. jan. 13. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó kívánságot és a válaszokat is :)
2013. jan. 13. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!