Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez még belefér az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez még belefér az "elmegy" kategóriába, vagy már inkább "durvának" és betegesnek" nevezhető? (őszinte válaszok kellenek, mert ha durva eset, talán orvoshoz fordulok a problémámmal)

Figyelt kérdés
Srác vagyok, pár hónap múlva 17 éves leszek. Már 3 éve nagyon bejön nekem az egyik tanárnőm, csak hát mint a helyzetből látszik, elég hülye szituáció ez. Asszem ő 44 körüli lehet, bár sztem simán letagadhatna 5-8 évet. A helyzet még rosszabb: a lánya a felettem lévő évfolyamra jár (szal még a saját gyereke is idősebb tőlem :| ). Nehezen tok másra koncentrálni. Hát, gondolom most jönnek az olyan okos válaszok, h eleve veszett ügy, nézzek korombeli csajokat, meg h "Takarodj innen büdös Oidipusz szindrómás hülyegyerek!" Természetesen bejönnek a korombeli lányok, csak vhogy ez a tanárnő nagyon durván jó. Vmikor már várom az érettségi bankettet, hátha vmilyen úton-módon leitathatnám és akkor talán...Vélemények?
2011. máj. 9. 20:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Linkelj róla egy képet ( face vagy wiwes profil) és választ kapsz.
2011. máj. 9. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg dörzsöltebb annál,nem fogja hagyni,hogy leitasd és megerőszakold.:D

Én az egyik ovónőmbe voltam szerelmes,csak a cicijeire emlékszem és a festett körmére..22/F

2011. máj. 9. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez nem beteges, természetes. De mondj le róla mindenesetre!! De egyáltalán nem orvosi eset úh megnyugodhatsz :D
2011. máj. 9. 20:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
44 évesen venni fogja a lapot és őszintén, szerintem nem valószínű, hogy sikerülne. Esetleg 1-2 év múlva osztálytalálkozón több esélyed lenne, de egyelőre a diákjaként tekint rád. Ráadásul azért sem fog lefeküdni veled, mert mindenki megszólná ha kiderülne, de pl. egy év múlva már nem lenne olyan gáz. Bár szerintem így is csak akkor van esélyed, ha már ő is kinézett magának, amúgy nincs túl sok, bocsi.
2011. máj. 9. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az oidipusz-szindróma a vérszerinti szülő-gyerek viszonyra vonatkozik :D Úh az tuti nincs neked...ugye?
2011. máj. 9. 20:38
 6/13 CmonBaby válasza:
100%
MÉGEGYSZER MEGLÁTOM H A FELESÉGEMET REKLÁMOZOD SZÓLOK NEKI ÉS AKKOR BUKTAD AZ ÉRETTSÉGIT VILÁGOS?????:@
2011. máj. 9. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
az Taigetosz-i pozitív te gyökér:D:D
2011. máj. 10. 00:42
 8/13 A kérdező kommentje:

1) Köszönöm az eddigi válaszokat! Reméltem, hogy még nem vagyok orvosi eset.

2) 20:22: Képet inkább nem linkelek, mert biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten sérti az emberi jogokat, ha róla osztok meg képet az engedélye nélkül...

20:38: Nem, természetesen nincs Oidipusz szindrómám...a megfogalmazásommal volt a baj...bár a gerontofil szót se használnám, mert akkor ezek szerint ez még nem beteges vonzódás...csak egyszerűen bejön...

3) Változtat valamit a "nem beteges" minősítésen az, hogy ha nem ő az egyedüli tanárnő, aki bejön nekem?

2011. máj. 10. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha csak a szép tanerőkre buksz, akkor nem :) Ne aggódj nem vagy beteges, max kicsit hülye, de ennyi :D
2011. máj. 10. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Még egy lassú nyuszi..
2011. máj. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!