Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem azt hogy minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy minden férfi unalmas nekem?

Figyelt kérdés
Nem feltéltlen szexuális értelemben kérdezem ezt. 27 éves vagyok. Szeretnék kapcsolatot, (nem ismerkedő célzattal tettem fel a kérdésem) de mindenki aki valamit akart is pont az ízlésem ellenkezője vagy unalmasnak találtam őket. (Nem rondák vagy bunkók) szimplán üresnek érzem a beszélgetéseket és nincs meg az a szikra se h arra vágynék h megcsókoljon. És igazából nem tudom mi van velem, miért gondolom ezt mert én se vagyok egy olyan nagyszàm. De hiába voltak helyesek, kevésbé helyesek, bunkók vagy aranyosak, ridegek vagy tapadósak. Egyszerűen taszítanak. Mielőtt leszbikusnak hinnétek nem nem vagyok az. Nem tudok vonzalmat érezni irántuk. Nem vagyok asszexuális se.
jan. 16. 03:38
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
63%

19

Tipik nőgyűlölő szar duma. Szánalmas emberek írnak ilyeneket nőkről mert sikertelenek náluk. De ezzel csak magadat nyugtatod. A dolgaidat magadban "éled meg" valójában senki vagy. Egy nő még unalmasan is jobb pasik közül válogat ha akar, te max álmodozol azokról amit egy unalmas nő bármikor megtehet. És azzal se hitegesd magad, hogy ez nem a te hibád, mert de. Mindenki olyan irányba megy amerre akar. Ha egy nő "unalmas" (neked) azért ilyen mert neki így jó és így is eléri amit akar. Te is unalmas vagy, mert így döntöttél, és neked is jó így. De a nőkkel ellentétben te nem érsz el náluk semmit, otthon recskázol naponta háromszor és a gyk-n szidod a nőket mert azt hiszed hogy ők tehetnek arról, hogy te hulladék vagy. Pedig nem.

jan. 16. 09:04
 22/52 anonim ***** válasza:
69%
#9 A nők mitől izgalmasak? :D Az insta, tik-tok, facebook szentháromság jelenti rengeteg nő életének nagy részét. Hobbi 0, nyitottság a világra 0, akkor mégis hogy akarnak az ilyenek érdekes férfit maguk mellé? :D
jan. 16. 09:17
 23/52 anonim ***** válasza:
63%

Én is ezt érzem. Beszélni se lehet róla. Egyből, na majd ő megváltoztat. :( Ha kapcsolatban vagyok mindig azt várom, hogy legyen már vége. Szakítson.

Barátnős hétvégéket szeretem. Jól érzem magam lányok környezetében. Addig a pontig, míg nem akarnak valakivel összehozni. Csak kezdődne minden elölről. Elfogadom, hogy más jól érzi magát az adott pasival. De nekem unalmas volt mind. Kerestem a kifogásokat, miért ne találkozzunk.

jan. 16. 09:58
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
#23 Milyen pasi lenne számodra izgalmas?
jan. 16. 10:10
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Én olynakor szoktam azt érezni, hogy minden és mindenki untat, vagy agyamra megy, amikor nem találom a helyem. A mindennapokból hiányzó inspirációt keresem mindenhol, és ha nem kapom meg, csalódott vagyok. Ezt a csalódottságot pedig kivetítem, és úgy érzem, hogy az a valami/valaki volt rohadtul unalmas.

Öreganyám ezt egy mondatban úgy fejezte ki: látom, neked ma a szar is ízetlen.

jan. 16. 10:16
 26/52 anonim ***** válasza:
41%
#24 Aki kihasználja àtveri megcsalja bàntalmazza fizikàlisan és verbàlisam , terror an tartja.. Na az izgi 😏
jan. 16. 10:16
 27/52 anonim ***** válasza:
28%
Nem kellett vona mindenkivel keffenteni a suliba
jan. 16. 10:18
 28/52 anonim ***** válasza:
0%

19 vagyok. Nem nő gyűlölet szimplán csak az igazság 🙂 De ütött is mert jól bedurcizott a 21-es 😂😂

Amúgy nem vagyok sikertelen a nőknél csak a nagyrészük szexnél többre nem kell, mert többre nem is valók. A legtöbb.

jan. 16. 10:24
 29/52 anonim ***** válasza:
53%

28

Attól hogy te leírtad nem lesz igazság, max egy vélemény. Olyan vélemény ami alkalmas a te szellemi képességeid elég pontos behatárolására is! 😉👍

jan. 16. 10:28
 30/52 anonim ***** válasza:
0%

26

Nem baj, ha nem érted. Nem nektek kell megfejteni.

24

Olyan, akivel szívesen töltök együtt időt. Akit, ha meglátok az egekbe szökik a pulzusom. Akinek vágyok az érintésére... nem csak arra, hogy végezzen már. Volt barátom, aki azzal hagyott ott, hogy akkor keressek lányt.

23-as voltam. Privátra nem válaszolok. Jólesik olvasni, hogy nem csak én érzek így.

jan. 16. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!