Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mitől unalmas egy férfi?
Nekem volt ilyen baratom. barat, hat... egy hetig tartott.
Csak komoly dolgokrol beszeltunk, nem erdekelte semmi csak a penz es az egyetem ahova jart.
Nem viccelodott velem soha, ha en akartam akkor is csak mosolygott es latszott rajta hogy neki nem ez a stilusa.
Zarkozott volt, nem akart velem semmi erdekeset csinalni. Ha osszebujtunk csak atkarolt, semmi simi semmi csok. Nem voltak baratai, csak a szulei leteztek neki. Szabadidejeben vagy tanult vagy gepezett. Csendes volt, ha en nem szoltam hozza akkor o sem hozzam.
Ha megemlitettem a szexet semmi tuzet nem lattam benne, sot az elejen kikototte hogy az neki nem fontos.
Ennyi. Bar ez az unalmassag inkabb a komolysaganak volt betudhato.
A mostani baratom teljesen mas. Laza, folyton viccelodik, csipkelodik, olelget, csikiz,emelget. Folyton megnevettet, ha jokedve van enekel. Nem gazdag megis ha van penze elmegyunk moziba vagy pizzazni. De ha ketten voltunk otthon rogton romantikaztunk. Sokkal felszabadultabb vagyok vele. Es egyaltalan nem unalmas vele lenni. Folyton beszel :D
20/L
1. vagyok. Mi az, hogy kesobb, ha az anyagi dolgok fognak szamitani? Engem nem erdekel a penz ha nem vagyok boldog valakivel. Nagyigenyu, jo anyagi korulmenyek kozott felnott nonek lehet olyan kene.
De nekem, aki kisvarosi es mar annak is orulok ha meghivnak egy fagyira, inkabb a szerelmet nezem. Es en csak abba tudok szerelmes lenni aki megnevettet. Onnantol kezdve nem erdekelnek az anyagiak. Ha jo kornyezetet akarok magam kore, arra torekszem hogy en teremtsem meg. Lehet egy ferfinak porscheja, ha nem erdekel a szemelyisege.
Azert mert leteznek a vilagban penzehes lotyok, attol meg nem ilyen a nonek az alapgondolkodasa, hogy penz penz penz. Egy normalis no maga epiti fel az anyagi hatteret, nem a parjara tamaszkodik.
Himsoviniszta gondolkodas, ha valaki azt hiszi hogy part tud talalni penzzel. Not lehet tud szerezni de igazan szereto part nem.
Túl kiszámítható, nem visz semmi színt a hétköznapokba. Kicsit hiányzik a kreativitás. Ez szex terén is megmutatakozhat, pl. ha valaki mindig ugyanúgy akarja csinálni, elkezdeni, befejezni.
Egyébként én jobban bírom, ha valaki kicsit uncsi, mint ha energiavámpír, mert az a legborzalmasabb. XD
Kérdező, te is a végletek embere vagy. Vagy csak komoly, pókerarcú, de jövőt és egzisztenciát építő vagy csak viccelődő, szórakoztató, de felnőttként csóró férfiak léteznek?
Elolvastad egyáltalán az 1. választ? A barátja ugyanúgy tanulhatott volna, építhette volna a jövőjét, tanulhatott volna a szabadidejében. Nem omlik össze attól a jövőképe, ha:
-jobban érdekli a szex és fontosnak tartja
-simogatott és csókolgatott vollna, ha összebújnak
-nem csak gépezik a szabadidejében
-viccesebb, humorosabb, mosolygósabb
-vannak barátai
Most szerinted ha a fentiek bekövetkeznek és a fentiek igazak valakire, akkor annak az embernek már nincs jövője és ha a válaszoló barátja is ezeken a fent említett dolgokon változtat, akkor neki sem lesz jövője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!