Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen fantázia?
Figyelt kérdés
Munkatársam lánya 15 éves, már nagyon jól néz ki testileg olyan mint a mi időnkben egy 20 éves kb.
Pont kb mindene úgy néz ki ami nekem az ideál.
Az a fantáziám, hogy milyen lenne vele a szex, meg milyen jó lenne ha én vehetném el a szüzességét.
Én 38 vagyok.
jan. 5. 13:44
51/56 anonim válasza:
51. Isten barma, hogy száradna le a f@szod!!!
52/56 anonim válasza:
51 nem minden lány dug 15 évesen
Én pl hiába voltam jó csaj 19 éves koromig nem dugtam
Szopni szoptam 16 éves koromtól
De dugni nem dugtam
53/56 anonim válasza:
52, na de remélem azóta a puncidat és a popsidat is felavatták. Még úgy lenne az igazi, ha pluszban popót is nyalnál.
54/56 anonim válasza:
53
Az ki maradt hogy nyilván kapcsolatban voltam
Puncimat már igen
Csináltam már gát és popó nyalást is nem újdonság számomra ez se
55/56 anonim válasza:
54, te egy istennő vagy, nem randizunk? :P
56/56 anonim válasza:
Annyire normális amennyire számodra lenne, ha a munkatársad akarná elvenni a te 15 éves lányod szüzességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!