Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen fantázia?
Munkatársam lánya 15 éves, már nagyon jól néz ki testileg olyan mint a mi időnkben egy 20 éves kb.
Pont kb mindene úgy néz ki ami nekem az ideál.
Az a fantáziám, hogy milyen lenne vele a szex, meg milyen jó lenne ha én vehetném el a szüzességét.
Én 38 vagyok.
Jah szóval ha egy 40 év körüli apa megdugja a tízen pár éves lányát az nem pedofília igaz .
Az fajtalankodás
De hova korcsosul a világ hogy egy 38 éves felnőtt fsz egy 15 éves gyerekről fantáziál meg dugna csak azért mert már nőies meg van egy mocskos törvény
Öszintén Apukák tegyétek a szívetekre a kezeteket.. hogy állna a pofátok hogy a közel 40es farok akarná kurogatni a 15 éves lányotokat
De ahogy a kommenteket olvasom hasonló kérdéseknél ti még meg is veregetnétek a pajtás vállát hogy ez az öregem fiatal pipike.
Hányok tőletek basszus
Igen aztis tudom hogy a pedofil hivatalosan a fejletlen gyermek testre izgul meg hogy jak betegség
A lófszt betegség mert tudatában van annak hogy amit csinál nem jó nem lehet mégis megcsinálja mossa kezeit h nem tudott ellenállni . Könyörgöm beszámítható és tudatában van megnyomorítanak egy gyereket vagy akár mégis ölik de kap egy jaj beteg bélyeget és megy az elme intézetbe ? Lassan majd a nemierőszak tévés, a gyilkosság is majd BETEGSÉG lesz úgy mint a pedofília? Na mind1 ..
Erre még behoznak egy új törvényt korhatárokról mert így úgy amúgy hamarabb érnek a gyerekek stb .
Attól hogy testileg hamarabb fejlett a gyerek még nem azt jelenti hogy mentálisan és lelkileg is meg van érve
És ne haragudjatok de az nonszensz hogy 14 évet betöltött GYEREKET simán büntetlenül meghághat egy 40-50 vagy akárhányéves pasi ha a GYEREK is bele egyezett . Most ez komoly ?
14-15 éves csitrinek mennyire megeröltető a szépeket mondani hogy igent mondjon ?
Mondom ezt úgy hogy nekem anno 9 évesen már nőtt a cicim 11éves már nagyobb volt mint anyukámnak 19 évesen férjhez ment ugyanis nem volt jó rám az a melltartó ...
Engem iskolában a ének tanár fogdosott 12 évesen
Hiába szóltam osztályfőnöknek
Az volt a válasz hogy Nem lehet h valamit félre értettél ?
Mit lehet félre érteni azon hogy a tanár úgy kezdi simogatni a hátad hogy úgy simogat lassan hogy megfogja a feneked és a melleid . Mondván meg akár nyugtatni .. hadjuk már .. persze nem történt semmi el lett tusolva az ügy ..
Áruljátok már el hogy mi megy végig bennetek hogy GyEREK lányokat hajtotok
Ennyire nem megy Nőkkel hogy KISLÁNYOK kellenek? Vagy az van itt a háttérbe hogy egy 14-15 éves fruskának még be lehet mesélni dolgokat hogy úhhh aaah fél Istenek legyetek a szemében az Adonisz aztaaaa .. mert a buta mindent elhisz ? És az igazából a gond hogy egy Felnőtt korban hozzátok illő Nő tudja mit akar tudja mit keres tudja mit szeret és már neki nem lehet bemesélni mert át lát rajtatok ? Nem lehettek a Tanítóbácsi?
Nézzétek már tükörbe mit műveltek . Atya ég ..
32.
Figyelj akkor sem számítana pedofilnak, mert ez nem ezt jelenti. Ez kb olyan, mintha megvernél valakit akkor gyilkosnak neveznének.
Pedofilnak 10 évnél idősebb, már cicisedő, szőrösödő lány vagy fiú nem kell nem is állna le vele.
Más.
Ez meg egy hülyeség, hogy a tini lányok könnyű célpontok bárkinek. Nehogy azt mond nekem, hogy egy normális 14-18 év közti lányhoz oda megy egy akármilyen 30-50 éves pali annyit mond neki , szép vagy! és már dobja is hanyadt magát. Ha nem szimpi nem fog leállni vele. Annyiban lenne könnyebb dolga, hogy egy tini valószínűleg nem fogja kérdezni tőle : mennyit keres, van e saját háza, mik a tervei 10 évre előre stb. mint egy korabeli nő.
30as pasi meg környékezett egy 13 éves magyar kislányt
14évesen szült és akkor még nem volt ez a törvény persze mindenkinek az volt hazudta hogy xy 16 éves .. persze mi meg ismertük
Elég nagy botrány lett belőle
Aztán olyan jól el lett tusolva
Hogy 2 év múlva feleségül vette
Szült még kettőt . Aztán ez a fsz hirtelen össze esett meghalt
Azt kiderült hogy terhes a 4. Fiúval szóval ott volt 22 évesen özvegyen 3 kiskorú gyerekkel hasban a 4.-el ..
Persze jó élete volt segge alá lett rakva a ház kocsi , volt munkája a 4 fiút szépen rendezte .
Aztán megismerését egy házas 2 gyerekes Apával
A csávó elhagyta az asszonyt és a 2 lányát .
Össze jött ezzel a csajjal
Aztán 1 éven belül közös gyerek és a 5. Gyerek lány lett ..
És még mindig Magyar lányról van szó .
Szóval de igen meglehet simán környékezni egy fiatal kislányt
Ui ki hagytam
Pont hogy a mai tiniket érdekli a legjobban a pénz hogy hű ez az ember majd vesz nekem ezt aszt
Előzőleg leírt esetben a kis 13 évewnek tetszett hogy hordta kocsival feltöltötte a telot kapott új telot kapott új ruhákat igazi kis hercegnőnek érezte magát
35.
Jó de ez más, itt az van hogy “megveszed” magadnak. Ez szerintem is undorító és kihasználás. Mondjuk pénzel meg tud 20-30 éves nőt is “venni” nem kell a tini.
37.
Lehet de volt velem is olyan, hogy szerelmes volt belém egy 15 éves lány. Én 34 voltam. Levakarni alig tudtam.
38 .. ők szerelmes egy 15 éves lány
De te vagy a felnőtt neked kell több eszednek lennie és nem úgy gondolkodni hogy jaj hát jogilag már nem lesz belőle gond a törvény módosítás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!