Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális férfiként hogy utálom az online "szexchatet" vagy fantáziálást? (Reális akció híve vagyok csak beszéd untat nagyon)
Elképesztően utálom hogy tali helyett mondjuk a lány/nő elvárja hogy napokig/hetekig írkáljak mit és hogyan csinálnék vele aztán megy a panaszkodás ha ehhez nincs kedvem, vagy fel se tud izgatni pár képpel és ebből kihozni napokon át fantáziát stb.
Nem megy, borzalmasan unalmas személytelen.
Aztán persze nem is akar talizni vagy csak interneten volt nagy száj élőben nagyon visszafogott.
Szóval nekem ez már red flag, hogy irjam mit és hogy de semmit se tesz hozzá max pár képet. Rohadt unalmas
Ez normális érzés férfiként?
2, szerintem is ezért hamar rövidre zárom ha nem tudja egyértelműen bizonyítani hogy nő.
Kamu képet meg könnyű kiszűrni
Engem nőként is untat az ilyen. Fantáziám sincs hozzá.
De élmény beszámolót szivesen olvasgatok, kit mi izgat és mit próbálna ki vagy mit próbált és milyen élmény volt.
De szexchat.... ezt tenném- azt tenném, na jó folytasd... na nem
Nagyon jó megfogalmazás, az élmény hogy mi volt milyen volt miket próbálna ki, érdekes.
De pontosan ezt csinálnám azt csinálnám veled zzzzzzzzz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!