Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha férfiként gyakran fantáziálok arról, hogy egy nő megerőszakol engem?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 00:08
2/11 anonim válasza:
Normális szexuális fantázia.
30/F
3/11 anonim válasza:
Szubmisszív pasiknál előfordul. Egészségedre, ha erre vágysz, senkinek semmi köze hozzá rajtad és a partnereden kívül!
4/11 anonim válasza:
Azé' azt áruld már el hogy egy nő hogy tud egy hetero pasit megerőszakolni. Pisztolyt nyom a fejéhez hogy dugj meg vagy lelőlek vagy mi? 😂
5/11 A kérdező kommentje:
A fantáziában elég erősek hozzá.
2023. ápr. 17. 01:12
6/11 anonim válasza:
5: Ha tényleg erőszak akkor az erőkifejtéstől meg a sokktól nem állna fel, ha meg felállna, akkor már kicsit élvezed akkor meg nem annyira erőszak. Szoval nehéz elképzelni hogy történne.
7/11 anonim válasza:
6-os, felcsatolhatós cuccról hallottàl már? Nem mai találmány.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem felcsatolhatósra gondoltam elsősorban, hanem hogy pl. lesmárol, végignyalja az arcom, leszop vagy lovagol rajtam az akaratom ellenére
2023. ápr. 17. 02:19
9/11 anonim válasza:
Anyuddal milyen a viszonyod? Annak lenyomata is lehet. Vagy valami kellemetlen gyerekkori élmény.
10/11 A kérdező kommentje:
Rossz viszonyban vagyok a szüleimmel
2023. ápr. 17. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!