Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha erról fantáziálok, és sokszor jelent meg már az állmaimban is?
Figyelt kérdés
Tehát hogy még szűz vagyok, és hogy az első szexkor nincs petting, hanem rögtön bedugja nekem a pasim. Az övé elvileg elég nagy, én viszont olyan szűk vagyok, hogy még akkor is fáj, ha egy ujjal masztizok. Az a furi viszont, hogy ilyenkor gyakran még egy-két órával később is fáj, viszont ha behunyom a szememet, pillanatok alatt kellemes érzéssé alakul ez a fájdalom. BDSM lenne?tegnapelőtt 11:50
1/5 anonim válasza:
Semmi esetre sem.
Teljesen normális hogy álmodozol
2/5 anonim válasza:
Nem, ez nem BDSM. Ezt úgy hívják, hogy kamus szűz incelfantázia. Esetleg a segged lyukába vágysz valami nagyra...
3/5 anonim válasza:
Akkor nem rólam álmodsz,mert az enyémtől nem igazán fájna.
4/5 anonim válasza:
Normális, szubmisszív vagy aki határozott dominanciára, enyhe fájdalomra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!