Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha arról fantáziálok, hogy 50+ nőkkel szexeljek?
Figyelt kérdés
Azon jár az eszem, hogyha lenne egy kb 50+ éves szexpartnerem, vagy legalábbis olyan nő aki már menopauzás, akkor nyugodtan megtölthetem majonézzel, és mivel nem kell gumit használjunk ezért ezzel is egy rakás pénzt spórolhatnánk meg.
Szerintetek mennyire gáz ez?
27/F
aug. 25. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Fúj! Te beteg vagy kérdező! (Nő vagyok)
Nem gáz, de normális sem vagy (Nő vagyok)
Nem gáz, megértelek ha neked fontos, hogy következmények nélkül beleélvezhess (Nő vagyok)
Fúj! Te beteg vagy kérdező (Férfi vagyok)
Nem gáz, de normális sem vagy (Férfi vagyok)
Nem gáz, megértelek ha neked fontos (Férfi vagyok)
13 szavazat
2/7 A kérdező kommentje:
Ezen vagyok. De értsd meg, hogy az én koromban ezt még nem könnyű.
aug. 25. 14:25
5/7 A kérdező kommentje:
Ez jó, akkor ezek szerint ez nem beteges a többség szerint.
Már csak arra kell rájöjjek hogyan tudok 27 évesként 50+ éves szexpartnert találni 🤔
aug. 25. 17:15
6/7 anonim válasza:
Jajj kérdező azért 50 feletti nők mindegyike sincs a menopauza állapotában...Valtozó kinek mikor következik be és ott már kisebb a libidó
7/7 A kérdező kommentje:
Ez nyilvánvaló. Ezért sem írtam pont kerek 50-et, hanem 50+
De még a 65 sem gond. Pl Persia Monirt szanaszéjjel reszelném még ennyi idősen is.
aug. 25. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!