Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert fantazialok mas ferfiakrol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert fantazialok mas ferfiakrol?

Figyelt kérdés
Van ferjen 5 eve, gyerekunk nincs, mivel a parom meg nem szeretne. Kenyelmesen elvagyunk, van penzunk is. 3 ev utan megcsinaltatta a cicijeimet is hogy megjobb legyen neki, ezt persze nem igazan en akartam. Olyan uresnek erzem az egeszet. Lehet valas lesz belole de en meg ragaszkodok nagyon hozza. Mostaban nem szexelunk pedig pribalok toppon maradni es nagyon sokan udvarolnanak nekem. Sokat vagyok egyedul otthon es o sokat van kulfoldon. Mar valamelyik nap a futarfiut is megneztem magamnak. Nem tudom minden hazassag ilyen e ahol a ferj sokat van tavol.
aug. 17. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Kamu :D
aug. 17. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Házasságban szerintem normális. Anya is sokat fantáziált anno, egy barátnőmtől tudom.
aug. 17. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Ha el vagy hanyagolja előbb utóbb ugyis félre dugsz, egyenes utat váláshoz.
aug. 17. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Azért fantázialsz másokról mert kielégítetlen vagy. Erre magadtól nem jöttél rá? Megsúgom a megoldást priviben... 😄👍😉

43F (18cm)

aug. 17. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Na és milyen lett a melled?
aug. 17. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
19%
Csak nem a 18cm miatt lettem lepontozva?? Édes istenkém... 😂
aug. 17. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:

"Mostaban nem szexelunk"

Ezért fantáziálsz másokról.

aug. 18. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!