Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy van párom, álmomban mégis más férfiakról fantáziálok? Úgy érzem, nem vagyok bele szerelmes, a csókjára sem indulok be,és a szakítást tervezem. Ilyenkor nem működik a kémia, vagy 26 évesen tényleg lehet az,hogy nem találom a párom?
Nyitott kapcsolat esetleg?
Egyébként pszichológus nem tudna segíteni?
Menj el egy endokrinológiai vizsgálatra! Mindenképp! És javaslom a magánklinikákat, mert az állami rendelőintézetekben nincsen ehhez alkalmas technológia.
Valószínűleg alulműködik a pajzsmirigyed. Érdemes utánajárni!
Az endokrinológusnak nem kell elmondanod a párkapcsolatod állapotat, én a helyedben szakítanék a pároddal mert nem szereted és szexelni sem akarsz vele. Látogasd meg a nőgyógyászt is, hátha ő talál valamit.
Pszichológushoz is menj el mert szerintem nem tudod helyén kezelni a visszautasítást: te nem képzelt ferfiak után ábrándozol, hanem azoktól a férfiaktól menekülsz a pótkapcsolatba meg az ábrándozásba akik tetszenek neked, de nekik te nem vagy az esetük. Azt hiszem társfüggő vagy: megalkuszol mert félsz a magánytól, és nem erdekel, hogy ezzel a jelenlegi pasid idejét rabolod - hiszen amíg vele vagy ő nem tud magának becsülettel egy szerető társat keresni, vagy kiélni a szexualitását bevállalós alkalmi partnerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!