Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e vagy sem? Párommal élek! Mégis mason fantáziálok egésznap. Egy barátságról van szó.
Sziasztok!
Kb 3 hónappal ezelőtt fel regisztráltam egy társkeresőre, Persze barátok kérése érdekében! Megismerkedtem egy sráccal! Nagyon élveztem a társaságát és valószínű ő is az enyém ""De viszont többször próbált engem le rázni pl: Ki tálalt valamit, Szerelem első látásra, szerelmes belém, És mikor találkoztam vele személyesen azt mondta hazugság! Aztán írt nekem , azt mondta tényleg szerelmes csak úgy érzi reménytelen. Sokszor mondta hogy hagyuk egymást nem mondja el a saját problémáit! Pedig mindig érdeklődöm.. én úgy veszem eszre nem nyílt velem és nem őszinte! Egyszer mikor el utazott minden órában fel hívott mert hallani akarja a hangom ( ezzel az indokkal )
Mondta nekem szeret nagyon s engem akar ! Szerelmes belém. Kb ez ment egy 3-4 napig aztán hirtelen ismét el tünt. És ismét felbukkant.
Persze amit én érzek iránta még én sem tudom ! Mivel ha találkozok vele akkor megőrülök érte s ő ölelget puszilgat csipkedlődik és kéri hogy maradjak vele ! Igazából nem tudom mik a szándékai velem szemben. Ha nincs velem egésznap rá gondolok és rajta jár az eszem ! Másra nem tudom gondolni! És mindezek ellenére van egy több mint 2 éves kapcsolatom ! Együtt is élek párommal! Párom tudja hogy szoktam azzal a illetővel beszelni , Írni. De azt nem hogy egésznap másra nem tudom gondolni csak a másik pasira!-félék el hagyni párom
Mert ha nem vagyok vele érte sírok és ő keress ez valószínű azért van mert kötődök hozzá ?????
Vagy mert szeretem ???
....túlléptem már pár szerelemen az életben. Volt rossz jó de ilyen hosszú nem ! Párom volt már nagyobb vitánk is nagyon el fajult!
Nem értjük meg egymást párommal úgy érzem nem szeret engem de mikor el hagyom akkor el kezd könyörögni szol hozzám ezekkel a szavakkal ( más lesz minden , én változtak meg csúnyán beszelek vele stb ) Mindig mindenért engem hibáztat! Én már gondoltam arra is hogy még a másik sracc engem épít a másik rombol engem. Nem tudom mit tegyek !! Valaki tudna nekem segíteni?
Akivel együtt élek az 38 éves én meg 18 éves vagyok ! A másik srác 25. Előre is köszönöm a válaszokat!
Már az első mondatodban hazudsz: "...regisztráltam egy társkeresőre, Persze barátok kérése érdekében!"
Ezekután mit vársz?
Barátokat hobbihoz kapcsolódóan, klubokban, sport csapatokban, és hasonló helyeken keresünk, nem társkeresőn (ahova mindenki más csajozni megy)
Magadnak hazudsz, vagy csak nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!