Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmes vagyok, még is más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, még is más lányokon fantáziálok?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, szerelmesek vagyunk közös életünk van, a szexel sincs baj, csak... Egyszerűen monotonná vált, már megszoktam. Idáig kifejezetten kerültem a nőket, de fantáziálok sokat róluk szexuális értelemben, és fontolgatom a félrelépést puszta vágyból. Tudom furcsán hangzik de nagyon szeretem a páro.at, viszont annyira megszoktam hogy van nekem, hogy előtört belőlem a férfi. Egyszerűen 2-3 nővel leszeretnék feküdni, úgy érzem, hogy megnyugodnék, és lenne min fantáziálnom a jövőben magamban, miközben ő van csak.
2018. aug. 1. 15:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretitek egymást, és jól mennek a dolgok köztetek, akkor mondd el neki, hogy mit érzel, és oldjátok meg együtt a problémát.
2018. aug. 1. 15:09
 2/22 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretem és nincsen semmibaj vele, csupán vágyok arra hogy másokkal is szexelhessek egy picit... Mert ez izgatna engem, amit ő nem tud megadni, hisz nem tud más személy lenni. Meg hát tudom hogy mindent megadok neki és nem fáj neki ha nem tud róla, engem meg boldoggá tenne a dolog. Voltak nagy problémáink együtt, de ő az igazi. Csak szeretnék más lányt is picit élvezni... Ennyi.
2018. aug. 1. 15:10
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

Tudod én voltam szerelmes, és eszembe se jutott mással lefeküdni. Utólag visszagondolva, sok csajt hagytam így ki. Volt aki felajánlkozott így, hogy akkor épp volt a szerelmem.De azon kívül, hogy örültem neki, hogy másnak is jóképű vagyok, semmi sem volt.

Mást megnézni szerintem még oké, de másra gondolni, mást akarni már nem. Vagy nem olyan nagy nálatok már, mint kéne a szerelem, vagy nem tudom.

Ajánlanám megerősíteni az érzelmeiteket. Pár romantikus randi, és sikerülhet.

2018. aug. 1. 15:15
 4/22 anonim ***** válasza:

Önzőség lenne a részedről, ha megcsalnád. És honnan tudod, hogy "mindent megadsz neki"? Lehet, hogy neki is vannak ilyen, vagy ehhez hasonló vágyai, csak nem meri elmondani. Üljetek le, és beszéljétek meg. Ne játsszd el a kapcsolatotokat emiatt, ha tényleg összeilletek.

Első voltam.

2018. aug. 1. 15:16
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálad a szeretet?

Hogy közben masokrol fantáziálsz?

2018. aug. 1. 15:17
 6/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és helyes válaszokat.

Tényleg baromi nehéz helyzet, de tényleg minden tendben van és egymás élete szerelmei vagyunk, csak annyi a bökkenő, hogy vágyok más nőkre.... Azt hittem a maszturbálás segít, de szerintem csak fokozza...

2018. aug. 1. 15:20
 7/22 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy szereted... Akkor eszedbe sem jutna ilyen. Manapság az emberek nincsenek tisztában a szeretet szó jelentésével.
2018. aug. 1. 15:20
 8/22 anonim ***** válasza:
Fantáziálgatni én is szoktam más nőkről!
2018. aug. 1. 15:26
 9/22 anonim ***** válasza:
73%

7. De , csak szeretem pl a túrós tésztát is.

Szeretem a rokonaimat is.

Szeretem a párom is.

Csak ez épp a 3 teljesen különböző szeretési mód.

És a többség csak úgy szereti a párját, mint a túrós tésztát.

2018. aug. 1. 15:27
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy van a földön olyan pasi, aki 3 év után ne kívánna meg más lányokat is. Szerintem ez természetes.

A hűség egy döntés.

2018. aug. 1. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!