Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmes vagyok, még is más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, még is más lányokon fantáziálok?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, szerelmesek vagyunk közös életünk van, a szexel sincs baj, csak... Egyszerűen monotonná vált, már megszoktam. Idáig kifejezetten kerültem a nőket, de fantáziálok sokat róluk szexuális értelemben, és fontolgatom a félrelépést puszta vágyból. Tudom furcsán hangzik de nagyon szeretem a páro.at, viszont annyira megszoktam hogy van nekem, hogy előtört belőlem a férfi. Egyszerűen 2-3 nővel leszeretnék feküdni, úgy érzem, hogy megnyugodnék, és lenne min fantáziálnom a jövőben magamban, miközben ő van csak.
2018. aug. 1. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Megszokás.

Természetesé vált számodra, hogy ő van neked.

Az ember általában akkor tudja értékelni a dolgokat mikor tenni kell értük, számodra már természetesé vállt, hogy ő ott van melletted reggelente stb.

Nem csábítasz, nem udvarolsz, nem kapsz arról visszajelzést nőktől, hogy még mindig képes vagy elhódítani őket.

Továbbá az ember nem monogám beállítottságú. Kapcsolati szinten persze ez a megszokott de összességében nézve általában mégsem egy partnerre korlátozódik az életünk során kialakult nemi vágy.

A szerelem már teljesen más kérdés.

Beszélj vele, hátha vevő a nyitott kapcsolatra.

2018. aug. 1. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Ebbe kalkuláld bele azt is, hogy lehet kitudódik és elveszíted. Ne csak a farkaddal gondolkozz.
2018. aug. 1. 17:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ha beszélsz vele, azzal tönkre is teszed a kapcsolatodat.

A nők máshogy szerelmesek. Ők ha szerelmesek, eszükbe se jut mással lenni, úgyhogy neki tuti nincsenek ilyen gondolatai. Ha tényleg szerelmes beléd.

Én abszolút megértelek, de a nők nem ilyenek. Ha beszélsz vele iszonyatosat rúgsz bele.

Ezt intézd el okosan és titokban, a bűntudatodat meg ha lesz, intézd el saját magadban.

2018. aug. 1. 18:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez a jó ötlet. Nem hinném hkgy kezdeni tudnék bármit is ezzel! Úgy hogy ez lesz, nem fog tudni róla. Ő továbbra is mindent megkap tőlem minden téren, és továbbra is szeretni fogom mindennél jobban. Ha megtudja, csak bántanám...
2018. aug. 1. 18:20
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Gerinctelenseg,lvl 1000000000000....
2018. aug. 1. 19:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Arra is gondolj ha esetleg csak az egyik nő majd többet is akar és zsarolni kezd. Elveszítheted életed szerelmét aki jogosan fog lapátra tenni.

N

2018. aug. 1. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez a gáz hogy a nők nem értik ezt hogy mi máshogy működünk.

Nekünk egy ilyen félrelépés egyszerűen semmit nem jelent. Viszont iszonyatosan kínzó dolog ha nem történik meg

2018. aug. 2. 18:07
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es lofszt. Ha ilyen kínok gyötörnek akkor nem szereted a párodat eléggé. Aki szereti a másikat legyen az férfi vagy nő ilyet nem tesz, nem is gondol. A kérdező sem szereti eléggé a párját mert már eldöntötte hogy sutyiban a háta mögött félrekefél.

N

2018. aug. 2. 19:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Aztán gondolj bele abba, hogy mi van, ha ő is így gondolkodik, és a hátad mögött egy másik férfi elégíti ki, aki jobban ért a dolgához. :) Az már nem tetszene, mi?
2018. aug. 2. 19:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem is értem, mi a francért írtad ki ezt a baromi aljas kérdést, ha a válaszok elolvasása után is azt mondod, meg fogod csalni. Te előre eldöntötted már magadban, csak kellett a megerősítés. Nem érzed aljasnak magad?

Le lehet pontozni.

2018. aug. 2. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!