Tudnia kell a pszichológusomnak arról, hogy szerelmes vagyok belé és róla fantáziálok?
Szia!
Feltétlenül közöld ezt vele!
Ez egy személyes, de nem egyedi dolog, a pszichológusnak neki ezt tudnia kell kezelnie és el kell magyaráznia neked neked ezt miért alakult ki és mit kell vele csinálnotok. Nyugodj meg, ezért nem fog elküldeni máshoz - ha ettől tartanál és ezért nem szeretnéd elmondani neki - feltéve, hogy megérted amit ennek az érzésnek a kialakulásáról mondani fog és be is tudod tartani. Feltétlenül közöld vele!
Nem tudom hány éves vagy, de na kapkodd el!!
Később óriási önbizalmat fogsz tudni táplálni, abból, hogy egy ilyen kényes kérdést jól oldottál meg!
Várj addig, amíg nem csak hebegve-habogva tudod kínosan tálalni. Add meg a módját, na nem virággal... Többértelmű, de célirányos szavakkal, diszkrét, jó ízlésű erotikát is vegyíts bele! Hadd élvezze a pszichomókus. Olyat kapjon, amiből valóban tanulhat (lerázást)!
Nekem bejött, nem unalmas az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!