Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes vagyok-e ha másról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok-e ha másról fantáziálok? 19/L

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal, ő az első párom, szerelmem. Az elején minden tökéletes volt, aztán megváltozott, elkezdett bántani. Lelkileg nagyon megviselt, a fizikai bántás csak szex közben jött elő de az sem esett túl jól. Sosem haragudtam rá, elviseltem mindent amit csinált mert őrülten szerelmes voltam. De ennek az időszaknak szerencsére nagyon régóta vége van, minden olyan mint az elején. Viszont megkeresett egy (idősebb) férfi fb-n, akivel megnéztük egymást az utcán, és úgy érzem kívánom őt. Tudom hogy ha megtenném örök életemben bánnám és azt érzem szeretem a párom, de mégis bűntudatom van amiatt hogy ezen a férfin gondolkodom folyton. Voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a vége? Szerintetek tényleg szeretem a párom vagy csak félek hogy mi lesz velem nélküle?
2018. jún. 2. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
42%

Es mi lenne ha vegre elkezdened hasznalni az agyadat es nem lennel egy olyan fereggel mint a kedves parod? Sok problemad megoldodna.

Ja, hogy most epp nem ver agyon, mikozben urit es nem bantalmaz lelkileg? Jaj, de jo... tenyleg. Soha jobb pasit neked...

2018. jún. 2. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
A vágy és a szerelem messze nem ugyanaz
2018. jún. 2. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Az idosebb ferfit hagyd ki .. torodesre vagysz es a sexualitasban probalod keresni. Ismetlem ne merd mrgtenni!
2018. jún. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!