Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám megőrizni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megőrizni a szüzességem házasságig ha egyre többet fantáziálok vajon milyen lehet a szex?

Figyelt kérdés
És a barátnőim nagyrésze is szexelt már, folyamatosan meg is szólnak hogy még szűz vagyok, szóval így nehezebb

aug. 2. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
felesleges őrizgetni
aug. 2. 22:27
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
A mai világban nehéz, főleg, ha a világra figyelsz, mert mindenki azt nyomatja ezerrel, hogy szexelni kell, mert ha nem szexelsz, baj van veled. Kell, hogy legyen egy stabil identitásod a világgal szemben, először is.
aug. 2. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Orálisan, kölcsönösen.
aug. 2. 22:38
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Van kedved összeházasodni velem? Lehetőleg napokon belül... Látod? Így tudod megőrizni házasságig, ha korán házasodsz. Bárkivel.
aug. 2. 22:48
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Mazohista vagy? Szándékosan akarod ezzel kínozni magad?
aug. 2. 23:11
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Miért is kell megőrizni? akivel házasodsz, utána sex, aztán ha nem jó a sex, akkor meg vége az egésznek.. Jobb ha előre tudni mire számitson az ember.
aug. 3. 00:02
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Szia

Egyrészt van már võlegényed? Ha van, mit szól az ötlethez?

aug. 3. 06:34
 8/15 anonim ***** válasza:
38%

Szűzekkel az a baj, hogy tartogatják feleslegesen vagy/és életképtelenek...

Kapcsolatba lépnek és sokkal nagyobb eséllyel lépnek félre stb.

Mert:

Nem tudják, nincs tapasztalatuk, hogy mikre kell figyelni. Pl milyen is az a hormon illat, ami jelzi a megfelelő partnert.

Ami elengedhetetlen alapja a jól működő szexuális életnek, ami jelentős része a párkapcsolatnak.

Akkor a testi, lelki igények, szeretetnyelv, passzoló fétisek, passzoló intenzivítás, kinek mekkora a libidója stb. Hasonló természet, odaadás, érintési formák, pózok stb.

Lehetne még sorolni, részletezni számtalan élő példával.

Több ismerősöm és saját tapasztalatom is, hogy a szűzek könnyebben lelécelnk.

Egyik egykori szűz exem, akivel 5.5 évig voltam lekoccolt, mert feltornáztam az önbizalmától kezdve sok mindent, rengeteg mindent mutattam neki, aztán hajtotta a vére...

Nos az illető x évente a mai napig bánja és mindig ír, hogy nem tud senkibe beleszeretni, van-e valkim stb.

S hogy a szex se olyan jó senkivel így. Volt, hogy már orgazmusa se volt, hiába dugtak.

Hát szar ügy.

Ez megy kb 10 éve. Csak szánni tudom.

Szűzekkel csak a nyűg van.

aug. 3. 08:19
 9/15 Srias87 ***** válasza:
55%
Orál és anál sex, ilyen egyszerű 🤷‍♂️
aug. 3. 08:21
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

Kedves válaszolók és moderátorok!

A kérdező kérdése arra vonatkozott, "HOGYAN tudná megőrizni"... Ehhez képest a válaszok fele inkább csak okoskodik és igyekszik felülbírálni a kérdezőnek vélhetőleg megalapozott álláspontját. Az egyes választ jeleztem is törlésre, és nem törölték. A 8-as igen hosszan ecseteli, hogy miért gondol valamit rosszul a kérdező, amire a válasz nem vonatkozott, közben életképtelenséggel próbál ismeretlenül megbélyegezni másokat. Azért már tartsuk magunkat ahhoz, hogy a kérdésre válaszolunk, vagy ha ez nem megy, akkor ne tartsuk meg a nem a kérdésre válaszoló válaszokat! A szabályzat is erről szól.

aug. 3. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!