Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a szüzességetek elvesztése lányok?
Szívesen tudok segíteni, privátban. :)
24/N
Itt igazából csak azt tudnám ecsetelni, miért volt szar..
Dr ennél többről szól ez.
Ha figyel rád, vágysz rá és adtok ennek időt nyugodt körülmények közt akkor nem lesz baj. Csak kommunikáljatok!
Nekem mai napig a legszebb el élményeim egyike az első alkalom, én is 18 voltam, és már rég nem vagyunk együtt. Szóval ne félj. :)
Azért fájt nekik, mert seggfej pasival voltak. Tudatlanok. A szexnél az a legfontosabb, hogy ellazulj. Ha valaki erre figyel, akkor nem fog fájni egyáltalán. Ne kapkodjatok, sok-sok csók és simogatás, ujjazás, orális szex, tocsogó punci és akkor könnyen fog menni. A szex alapvetően akkor sem fáj, ha szűz vagy, csak hogy a pasikat senki sem tanítja meg arra, hogy a szexnek kölcsönös élvezetnek kell lennie. Ez egy ilyen fos társadalom, ahol azt hiszik a legtöbben, hogy csak a pasiról szól a szex, reszel egy kicsit, te meg viseld el. Remélem a barátod nem ilyen lesz.
Sok szerencsét, biztosan élvezni fogjátok!
(Ha mégsem nedvesedsz, vegyetek síkosítót és csináljátok lassan. Az se baj, ha elsőre nem megy tövig, nem kell ezt sem elkapkodni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!