Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt a szüzességetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a szüzességetek elvesztése lányok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,2 éve vagyunk együtt a barátommal. Megbeszéltük,hogy ha legközelebb nála alszok akkor szexelni fogunk. Mindketten nagyon szeretnénk már,de én félek egy kicsit. Az osztálytársaim mind azt mondták,hogy nekik nagyon fájt. Sajnos a családban nincs senki akivel megbeszélhetném. Érdekelnének személyes tapasztalatok esetleg tippek,hogy könnyebb legyen vagy,hogy jól ellazuljak. Köszönöm előre is!

máj. 2. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Szívesen tudok segíteni, privátban. :)

24/N

Itt igazából csak azt tudnám ecsetelni, miért volt szar..

Dr ennél többről szól ez.

máj. 2. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
2 éve együtt vagytok és nem volt semmi? Ez olyan hihetetlen
máj. 2. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha figyel rád, vágysz rá és adtok ennek időt nyugodt körülmények közt akkor nem lesz baj. Csak kommunikáljatok!

Nekem mai napig a legszebb el élményeim egyike az első alkalom, én is 18 voltam, és már rég nem vagyunk együtt. Szóval ne félj. :)

máj. 2. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Én 16 múltam picivel. Az lemondások alapján sokkal rosszabbra számítottam. Vérzés is elenyésző volt. A legfontosabb, hogy akartam. Ez nálad is fennáll. Az már egy plusz!
máj. 2. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Azért fájt nekik, mert seggfej pasival voltak. Tudatlanok. A szexnél az a legfontosabb, hogy ellazulj. Ha valaki erre figyel, akkor nem fog fájni egyáltalán. Ne kapkodjatok, sok-sok csók és simogatás, ujjazás, orális szex, tocsogó punci és akkor könnyen fog menni. A szex alapvetően akkor sem fáj, ha szűz vagy, csak hogy a pasikat senki sem tanítja meg arra, hogy a szexnek kölcsönös élvezetnek kell lennie. Ez egy ilyen fos társadalom, ahol azt hiszik a legtöbben, hogy csak a pasiról szól a szex, reszel egy kicsit, te meg viseld el. Remélem a barátod nem ilyen lesz.

Sok szerencsét, biztosan élvezni fogjátok!

(Ha mégsem nedvesedsz, vegyetek síkosítót és csináljátok lassan. Az se baj, ha elsőre nem megy tövig, nem kell ezt sem elkapkodni.)

máj. 3. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Tavaly nyáron volt nekem is az első, sokkal rosszabbra számítottam. Nagyon nem is véreztem, akivel voltam srác oda figyelt mindenre.
máj. 3. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
Igazából nem volt nagy durranás, nem véreztem és nem is fájt, nem értettem miért van oda ezért mindenki.
máj. 3. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!