Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vettétek már el pasi szüzességét, úgy, hogy nem jártatok, csak alkalmiban, esetleg fogadásból?
Ha igen, hogy történt? Hány évesek voltatok, mennyi a srác és hányadik partneretek volt, mennyire voltatok akkor már tapasztaltak?
Lehet privátban is, ha féltek a negatív kommentektől...
Csak leszoptam több szüz srácot,leginkább fogadásból
Leginkább 18-19 évesen 23/l
2 vagyok.
Elfelejtettem oda írni hogy nem kérek privátot. Kaptam 5 levelet😀😀🤣 Megválaszolom itt:Be voltunk csiccsente, már előtte is beszélt nekem a barátnőm hogy az öccse nagyon oda van mostanábana szexualitásért. Kapta rajta hogy a szobajában volt a bugyija, vagy hogy leskelődött, vagy épp állt neki már csak annyitól is hogy látta őt fehérneműben. Szoval rá volt kattanva 😀 Valahol meg is értettük, ő sajnálta is, meg jó lett volna ha mást néz ki magának😊 és ha megtenném utánna biztos rám terelődne a figyelme. De tényleg igy is lett. Utanna még jó sokáig irogatott hogy megismételhetnénk😀
Ugy törtent hogy félre hivta beszélt vele, behívta a szobába, leültette én meg hát elkezdtem neki😊
Egyébként meglepően nagy volt neki, vagy nem gondoltam volna már hogy ekkora egy ennyi idősnek. Még csak hozzam se mert érni, én csináltam mindent😊 aranyos volt egyebként tartott vagy 4-5percig is.(elég jó) Meglepően sok jött neki és másabb volt mint egy mondjuk egy harmincas pasinak. Krémesebb volt. Ennyi remélem mindent megvalaszoltam.😀
Nem kérek privátot!!!😀
🤷♀️
Nehari, ezzel nem tudok mit kezdeni. Leírtam ennyi. Ha nem hiszed nekem mindegy. Nem is értem.
Honnan tudod egy harmincas pasie kremes??
Amúgy romák vagytok? Ott gyakori az ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!