Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, vettétek már el pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, vettétek már el pasi szüzességét, úgy, hogy nem jártatok, csak alkalmiban, esetleg fogadásból?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy történt? Hány évesek voltatok, mennyi a srác és hányadik partneretek volt, mennyire voltatok akkor már tapasztaltak?

Lehet privátban is, ha féltek a negatív kommentektől...

jún. 17. 09:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

Egy extrás barátomnak vettem el a feneke szüzességét. Ő nagyon elutasító volt a férfiak anális örömei iránt, legalábbis elméletben - a szokásos duma, hogy az bu.zis, meg hogy egy igazi férfinak tabu a feneke.

Aztán ahogy sokat beszélgettünk róla, egyre érdeklődőbb és megengedőbb lett, míg aztán ő maga kérte :)

jún. 17. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Krémesen kamus story :D
jún. 17. 11:33
 13/15 Laylah ***** válasza:
Igen. Sátorozni voltunk, barátnőm pasijának a haverja volt. Egyedül volt a sátorra, míg három lánynak eléggé kényelmetlen lett volna egy sátorban aludni, így "feláldoztam magam" és átmentem hozzá én. Aztán csak úgy megtörtént. Másnap persze keresett, hogy szeretne velem megismerkedni és esetleg összejönni, ami nekem eszem ágában sem volt, de akkor említette csak, hogy én voltam neki az első.
jún. 17. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
#13 Hát ez roppant kellemetlen. Ja nem :D
jún. 17. 12:33
 15/15 Laylah ***** válasza:
71%

Ki mondta, hogy kellemetlen?...

Ami a válaszból kimaradt, 18 voltam, a srácot nem tudom, de szintén 18-19 körüli, 3. partnerem volt, de a 2. partner is alkalmi volt.

jún. 17. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!