Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az ilyen fantázia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen fantázia?

Figyelt kérdés

Munkatársam lánya 15 éves, már nagyon jól néz ki testileg olyan mint a mi időnkben egy 20 éves kb.

Pont kb mindene úgy néz ki ami nekem az ideál.

Az a fantáziám, hogy milyen lenne vele a szex, meg milyen jó lenne ha én vehetném el a szüzességét.

Én 38 vagyok.

jan. 5. 13:44
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
20. Ez egy nagyon rossz törvény. Senki nem gondol bele a masik oldalról. Csak szexi csaj dugjuk meg, miért ne. Befolyásolhatók, buták, naivak. Én anyuka vagyok és látom, hogy néz ki a lányom 10evesen. És nagyon féltem!!!
jan. 5. 15:51
 22/45 anonim ***** válasza:

21.

Persze, anyukaként érthető. Arra gondolsz, hogy már 10 évesen kezd “nőiesedni” ? Ezért félted?

jan. 5. 15:56
 23/45 anonim ***** válasza:

Normális emberként is érthető.

Attól még, hogy valahol elfogadott a kannibalizmus civilizált emberek közt akkor is beteges marad.

jan. 5. 15:57
 24/45 anonim ***** válasza:
53%

Akkor neveld úgy hogy ne legyen befolyásolható az olyan palik által.

Én sosem voltam részeg, minimális mennyiséget iszom. Már hányszor próbáltak leitatni ez miatt hogy na majd nekik sikerül, mégsem tudtak. Hiába hoztak oda ilyen-olyan piákat, győzködtek,stb. egyszerűen ha nem kell akkor nem.

Attól hogy tini lány valaki nyugodtan mondhatna bármikor nemet, nem kell mindent a naívságra, befolyásolhatóságra fogni. Ha nem akar valakivel szexelni és van tartása, akkor nem fog.

jan. 5. 15:58
 25/45 anonim ***** válasza:
Meg neveld önvédelemre. És mindig legyen nála hatékony önvédelmi fegyver. Egy ilyen világban a nemet mondás sajnos már édes kevés.
jan. 5. 16:00
 26/45 anonim ***** válasza:
22. Olyan fejlett mint egy 14 éves. Nagyobb fiúk kötekednek vele mert idősebbnek hiszik.
jan. 5. 16:03
 27/45 anonim ***** válasza:
47%
Férfiként, fantázia szintjén teljesen normális felizgulni egy ivarérett nőre.
jan. 5. 16:10
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
Pedofil
jan. 5. 18:27
 29/45 anonim ***** válasza:
67%
28. Te meg tudatlan.
jan. 5. 19:00
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem pedofil gondolat. Úgy látom a gondolatrendőrség akcióba lépett.
jan. 5. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!