Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen fantázia?
Munkatársam lánya 15 éves, már nagyon jól néz ki testileg olyan mint a mi időnkben egy 20 éves kb.
Pont kb mindene úgy néz ki ami nekem az ideál.
Az a fantáziám, hogy milyen lenne vele a szex, meg milyen jó lenne ha én vehetném el a szüzességét.
Én 38 vagyok.
“18 alatt még fantázia szinten is nagyon meredek”
Miért pont 18?
Ugyanis van olyan 18 éves aki 14 nek néz ki és fordítva is.
Vagy azt akarod mondani, hogy legyen legalább nagykorú?
Miért ez nem alapvető? Hogy legyen nagykorú?
És a legvisszataszítóbb, hogy itt középkorú férfiak fantáziálnak erről, nem kamaszfiúk...
Tök normális, hogy egy formás 15 éves mindenben szexuálisan vonzó felnőtt férfinak. A durvább fantáziák is.
Ahogy egy szovjet kém írta könyvében:
"Ha rosszra fordulnak a dolgok, a jó emberek egyszeriben gonoszakká válnak, és ha nem akar az ember pórul járni, jobb, ha óvakodik az ilyenektől. Jobb, ha olyanokkal elegyedik, akik eleve rossznak látszanak. Legalább tudja az ember, mire számítson, ha megfordulna a szerencséje. Ebben az értelemben Kravcov ezredest közülük valónak érezték. Ha egy formás kis nő megy előttük az utcán ringó csípővel, telten hullámzó keblekkel, egy Szpecnaz-legény – gondolatban legalábbis – biztos megerőszakolja, ez a minimum. Kravcov ezredes nem különbözött tőlük ebben a tekintetben – tisztelték is hát. Az az igazán veszélyes aki nem bámul a nők után. Úgy csinál, mintha nem is érdekelnék ezek a dolgok. Közülük kerülnek ki a szadisták, a paranoiás gyilkosok."
#18.
Nos, ez mindenki egyéni megítélése, mint láthatod nagyon megosztóak a válaszok is.
Az biztos, hogy az ismerősi, haveri körömben is sokan voltak már ténylegesen 14-18 év közöttivel, úgy hogy ők kb 27-35 közöttiek voltak.
Szóval szerintem nem ritka az ilyen, csak épp titokban vagy pletyka szintjén maradnak. Nem véletlen, hogy 14 év a beleegyezési korhatár, akár 70 évessel is szexelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!