Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen fantázia?
Munkatársam lánya 15 éves, már nagyon jól néz ki testileg olyan mint a mi időnkben egy 20 éves kb.
Pont kb mindene úgy néz ki ami nekem az ideál.
Az a fantáziám, hogy milyen lenne vele a szex, meg milyen jó lenne ha én vehetném el a szüzességét.
Én 38 vagyok.
Nem. Incel vagy. Persze én is látom ami szép, és van hogy fiatal lányoknak nem kölyök arcuk van már. Bejönnek a fiatal csajok is, de egy 15 évessel azért nem kezdenék ki!
35F
Nekem 18 alatt még fantázia szinten is nagyon meredek.
Szerintem nem normális dolog.
#8 Ennél már csak az humorosabb, amikor az exbarátnőm 18 éves kora körül a haverja apjával (50 körüli manus) járt össze szexelni.
Ami azért lehetett mókás, mert ha a srácnak bejött a csaj, akkor durva lehetett azzal szembesülni, hogy a saját apja dugja. Egyébként el is távolodtak egymástól, bár a srác sosem mondta ki, hogy tud a dologról, de tudhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!