Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az ilyen fantázia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen fantázia?

Figyelt kérdés

Munkatársam lánya 15 éves, már nagyon jól néz ki testileg olyan mint a mi időnkben egy 20 éves kb.

Pont kb mindene úgy néz ki ami nekem az ideál.

Az a fantáziám, hogy milyen lenne vele a szex, meg milyen jó lenne ha én vehetném el a szüzességét.

Én 38 vagyok.

tegnapelőtt 13:44
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Normális én is szoktam. Nagyon jól néz ki sok tini. Nagyon vonzóak. Az meg hogy a gondolataidban van senkinek nem ártasz vele.
tegnapelőtt 13:46
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy néz ki mint egy 20 éves akkor igen.
tegnapelőtt 13:47
 3/39 anonim ***** válasza:
27%
Szegény lány.
tegnapelőtt 13:47
 4/39 anonim ***** válasza:
34%
Kérdezd meg a munkatársad mit gondol erről?!
tegnapelőtt 13:48
 5/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Incel vagy. Persze én is látom ami szép, és van hogy fiatal lányoknak nem kölyök arcuk van már. Bejönnek a fiatal csajok is, de egy 15 évessel azért nem kezdenék ki!

35F

tegnapelőtt 13:50
 6/39 anonim ***** válasza:

Nekem 18 alatt még fantázia szinten is nagyon meredek.

Szerintem nem normális dolog.

tegnapelőtt 13:56
 7/39 anonim ***** válasza:
33%
Nem az de nagyon is izgató és sokszor fantáziálok ilyenről én is !
tegnapelőtt 14:00
 8/39 anonim ***** válasza:
47%
Nincs ezzel semmi gond, én 40 voltam amikor egy ideig dugtam a szomszéd 16 éves lányát, a szomszéd azóta se tudja, lol.
tegnapelőtt 14:16
 9/39 anonim ***** válasza:
Az ilyen fantáziáknál még inkább gázabb, amikor valaki egy anonim fórumon hazudozik róluk, mások talán elismerését várva?
tegnapelőtt 14:18
 10/39 anonim ***** válasza:

#8 Ennél már csak az humorosabb, amikor az exbarátnőm 18 éves kora körül a haverja apjával (50 körüli manus) járt össze szexelni.

Ami azért lehetett mókás, mert ha a srácnak bejött a csaj, akkor durva lehetett azzal szembesülni, hogy a saját apja dugja. Egyébként el is távolodtak egymástól, bár a srác sosem mondta ki, hogy tud a dologról, de tudhatott.

tegnapelőtt 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!