Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, hogy hónapok óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy hónapok óta viszonyom van egy 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

34 vagyok. Mielőtt írnátok, nem vonzódom csak a fiatalokhoz, saját korosztályom is ugyan úgy vonz. Csak ez így jött most ki.

Egy ismerősöm lánya így ismertem meg, és ő kezdeményezett. Vissza utasítottam először de utána sajnos elgyengűltem mert nagyon vonzó volt, és nekem rég nem volt stabíl kapcsolatom. Tavasz óta találkozgatunk titokban.

Igazából csak a véleményetek érdekel.

nov. 7. 18:50
 51/94 anonim ***** válasza:
24%
Pedo maci vagy
nov. 28. 10:45
 52/94 Gabriella2011 ***** válasza:
0%
50. A szülővel jóban vannak...Egyszer minden kiderül. De ha nem is derülnek ki, akkor mondjuk a kérdező be szeretné fejezni, akkor ezt egy gyerek éretten fogja kezelni? 15 éves a lány..könyörgöm ne legyen már elfogadott az, hogy egy gyerekkel ezt teszi egy felnőtt férfi! Legalább neki legyen már esze! Itt nem a nagy korkülönbségről van szó, hanem arról, hogy kiskorú a kislány! Most végzett az általános iskolával, sőt..ha évveszetes akkor még simán lehet ált. sulis.
nov. 28. 10:51
 53/94 anonim ***** válasza:
77%

51.

Pedonak nem mondható, ha nem tudod mi az ne használd. Sőt már csak szexuális visszaélésnek sem a kora miatt.

52.

Ha kiderül az tényleg sz@r ügy...

"kérdező be szeretné fejezni, akkor ezt egy gyerek éretten fogja kezelni"

Ok, de itt megint feltehetném a kérdést, hogy ha pl a 15 éves fiúja szakít vele, akkor azt éretten fogja kezelni?

nov. 28. 11:05
 54/94 Gabriella2011 ***** válasza:
15%

53.

A 15 éves fiút nem tudja megzsarolni h elmondja a szüleinek vagy feljelenti...

Arról ne is beszéljünk, hogy a 15 éves kislány nyilván ezt amúgy is kibeszéli a barátnőivel.. idő kérdése csak h a szülők, akivel ugye spanciznak megtudják.

Értem én h így is úgy is lesz kapcsolata a lánynak, de egy meglett férfi úgy befolyásolja ahogy csak akarja, mert egy KISLÀNY!

nov. 28. 11:29
 55/94 anonim ***** válasza:
55%

Siman szexelnek egy 15 eves csajjal 31 evesen es magasrol leszarnam mit gondolnanak a szülei.

Ha mindkettönknek jo senki masnak nincs hozza köze...

Akinek nem tetszik kiröhögnem, tehet egy szivesseget 😂

nov. 28. 12:19
 56/94 anonim ***** válasza:
29%
Tyű elég romlott vilàgban élünk ha az kap itt 100%-t aki azt ìrja hogy semmi gond dugd a 15 éves csajt 30+ évesen 😀 Nagy baj van itt a fejekben. Lehet magyarázkodni hogy így nem tudom mi a pedofilság úgy nemtudom. Akkor sem normális az szent
nov. 28. 12:25
 57/94 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem sincs semmi gond vele.

Egyes 15 evesek mar testileg full nök.

nov. 28. 12:27
 58/94 Gabriella2011 ***** válasza:
17%

56.

Engem is lepontoztak, mert nem pártolom a liliomtiprást.

Kíváncsi vagyok, ha nekik lenne 15 éves lányuk akkor is ezt irnák-e...

nov. 28. 12:58
 59/94 anonim ***** válasza:
28%

58 persze hogy le pontozlak,

Ha lenne egy 15 eves lanyom aki kavar egy 30 eves csavoval, aki normalis lenne es tenyleg szeretne öt, en nem lennek semmi jonak az elrontoja.

Az hogy te ugy kezeled a lanyodat hogy jáájj az en kis liliom hercegnömet nehogy ez a csunya rosz 30 eves felcsinalja szerintem rohadt karos a csajnak is a pasinak is.

Nevetsegesek az ilyen szülök.

nov. 28. 13:07
 60/94 Gabriella2011 ***** válasza:
21%

59. Én csak egyszer azt remélem h lesz egy lányod, azt nem kívánom h az egyik spanod kezelgesse, mint a kérdező. De akkor majd megérted, mert a gyermeked óvod, félted és a legjobbat akarod neki. Nem így kezelem a gyermekeiket, ahogy írod. De nem hagynám ezt a kapcsolatot, mert egy alig általánossal végzett kislányról van szó,számomra nem férfi az ilyen, legalább neki lenne esze..várja meg azt a 3-4 évet h legalább ne legyen kiskorú..jajj de hát akkor meg túl idős lesz nem?

Betegek vagytok...

nov. 28. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!