Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, hogy hónapok óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy hónapok óta viszonyom van egy 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

34 vagyok. Mielőtt írnátok, nem vonzódom csak a fiatalokhoz, saját korosztályom is ugyan úgy vonz. Csak ez így jött most ki.

Egy ismerősöm lánya így ismertem meg, és ő kezdeményezett. Vissza utasítottam először de utána sajnos elgyengűltem mert nagyon vonzó volt, és nekem rég nem volt stabíl kapcsolatom. Tavasz óta találkozgatunk titokban.

Igazából csak a véleményetek érdekel.

ma 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon gáz.
ma 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Kicsit fiatalka, de ha bejöttök egymásnak miért ne? Törvényi akadály már nincs. Ennyi idős lányok nagy része meg már úgy is kefél fűvel fával.
ma 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
ezt mar egyszer megkerdezted
ma 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
Én simán meg is dugnám, ha jól néz ki. Az más kérdés, hogy a 15 évesek 90-96 százaléka nem néz ki jól, még gyerekes kinézetük van.
ma 19:03
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Nekem aztán nem gáz.
ma 19:06
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Dugni jó, de hosszútávú kapcsolat valszeg nem lesz belőle.
ma 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért van jó pár olyan is aki tízen pár éves és huszon pár évesnek néz ki .
ma 19:30
 8/15 anonim ***** válasza:
35%
Aztán ha teherberakod, ne hagyd ott a g3cibe 🤣
ma 19:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Alapból a 15 éges lányoknak 20 éves srác kell minimum
ma 20:03
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy gáz, nekem is egy 16 éves csajszi szexpartnerem van én 32 éves vagyok. Illetve már lassan több mint sima szex partner, egyébként is fél éve járunk össze és sokszor már nem csak szex a program.
ma 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!