Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, hogy hónapok óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy hónapok óta viszonyom van egy 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

34 vagyok. Mielőtt írnátok, nem vonzódom csak a fiatalokhoz, saját korosztályom is ugyan úgy vonz. Csak ez így jött most ki.

Egy ismerősöm lánya így ismertem meg, és ő kezdeményezett. Vissza utasítottam először de utána sajnos elgyengűltem mert nagyon vonzó volt, és nekem rég nem volt stabíl kapcsolatom. Tavasz óta találkozgatunk titokban.

Igazából csak a véleményetek érdekel.

nov. 7. 18:50
 41/94 anonim ***** válasza:
22%

39.

Megy is a 20+ is hidd el.

Nem, 13 nem kellene ne keverd ide.

nov. 11. 19:27
 42/94 anonim ***** válasza:
90%

40.

Hát nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed csak az alja mászik rá az idősebb pasikra.

nov. 11. 19:28
 43/94 anonim ***** válasza:
100%
Rám is rám maszhatna egy ilyen lány 🤣
nov. 11. 19:47
 44/94 anonim ***** válasza:
63%
#41 PErsze, hogy nem. Hiszen azt büntetik. Ha ennyire rá vagy gerjedve a 15 évesekre, akkor neked a 13 éves se lenne gond. Hiszen egy fejlet 13 testileg lehet egy átlagos 15.
nov. 11. 20:06
 45/94 anonim ***** válasza:
66%
Egyatalan nem gaz kerdezö, dugd meg jol a kiscsajt, en is szeretem a tiniket, jobbak mint a szanaszet bszott 25-30 evesek.
nov. 11. 20:37
 46/94 anonim ***** válasza:
19%

Nem gáz, ez régen is így ment, mostanság meg már trend.

De ahogy hallgattam a 15 éveseket vonaton, egy épkézláb gondolatuk sincs, mint valami 15 évig korlátok, suli és okostelefon közt nevelkedett sablonság, ránk ez baromira nem volt jellemző, mikor 15 évesek voltunk, csajok fekete rúzzsal, szegecses nyakörvvel, Marilyn Manson féle szerkókban jöttek suliba, srácok meg breaktáncoltak, vállon pörögtek a szünetekben techno zenékre, rengeteg csaj sulis ruhája az meg ilyen irodisa féle volt, szoknyák, szövetnadrágok, stb.

A mai 15 évesek túl ötlettelenek, sablonosak.

nov. 12. 14:13
 47/94 anonim ***** válasza:
67%
16-7 évesen én is idősebbekkel kavartam. Tetszett hogy önállóak tapasztaltak. Semmi gáz nincs benne voltam hasonló kapcsolatban nála korosabbal is.
nov. 12. 15:02
 48/94 anonim ***** válasza:
68%
#47 Nagyon sokat számít az a 1-2 év is ebben a korban. Ha egy 17 évessel kezd egy 30-as az azért másabb, mint egy 15 évessel.
nov. 12. 15:35
 49/94 Gabriella2011 ***** válasza:
0%

Egy gyerek..simán mondhatja azt h ha megbántod h ő nem is egyezett bele ebbe a buliba. Komolyan..ennyire nem lehetsz elkeseredett h egy gyereket dugsz..

Anya vagyok és ha az én lányom lenne akkor kb addig élnél. Kérlek keress valakit aki minimum nagykorú..itt valaki mindenképpen sérülni fog.

nov. 28. 09:43
 50/94 anonim ***** válasza:
100%

49.

De miért kellene sérülnie? Ha tisztában vannak vele ki mit tud nyújtani a másiknak, nincs átverés ilyesmi akkor mi a gond? És ha egy 15 éves fiúval szexelne, és ez kiderülne akkor ő is addig élne?

99% itt úgy sem lesz folytatása ennek, és ha a lány vele jól érzi magát akkor miért baj ez?

nov. 28. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!