Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy hónapok óta viszonyom van egy 15 éves lánnyal?
34 vagyok. Mielőtt írnátok, nem vonzódom csak a fiatalokhoz, saját korosztályom is ugyan úgy vonz. Csak ez így jött most ki.
Egy ismerősöm lánya így ismertem meg, és ő kezdeményezett. Vissza utasítottam először de utána sajnos elgyengűltem mert nagyon vonzó volt, és nekem rég nem volt stabíl kapcsolatom. Tavasz óta találkozgatunk titokban.
Igazából csak a véleményetek érdekel.
Ne keverjük mar össze a gyilkossagot a szexel, meg a kapcsolatokkal, mert semmi közük egymashoz. Az első nyilvanvaloan büncselekmeny a masodik nem az.
Amit felhoztal peldanak nem relevans ebben a helyzetben.
A tarsadalmi normakat meg nem en alaitottam ki, igy szinten leszarom, ha nekem vagy a paromnak örömet okoz a kapcsolatunk es szeretjük egymast, meg egyszer leirom csak hogy megertsd, nem erdekelnek.
Gyilkosságot ne keverjük már oda hogy két ember jól érzi magát együtt. Mégha ez úgymond nem is normális sok ember szemében.
83.
Ne pedofilozz már le lett írva, Hogy ez nem számít annak sőt még csak jogszabályba sem ütközik már teljesen legális amit csinálnak. Az hogy te ezt nem fogadod el Ez egy egyéni dolog senkit nem érdekel.
83 ne legyel mar ennyire fogyatekos, vedd mar a faradtsagot es nezz mar utana a törvenynek...
Hol lenne az büncselekmeny hogy egy 30 eves egy 15 evessel szexel ne viccelj mar?!
Fogalmad sincs arrol se hogy mi az a pedofilia csak dobalozol vele.
Veled nem erdemes vitatkozni se mert buta vagy.
87.
Ez így van, teljesen egyetértek veled.
De ezeknek hiába mondod. Vagy nem tudják/akarják felfogni, vagy irigykednek.
89 szerintem de, irigykedsz is,
es nem tudod megerteni hogy valakinek ez tetszik valakinek meg a milfek.
88 igaz tenyleg nem tudja felfogni, szegenynek nincs mivel, de különösebben nem erdekel.
Azt gondol amit akar.
En tovabbra is a tiniket fogom dugni ha fejre all is 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!