Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, hogy hónapok óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy hónapok óta viszonyom van egy 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

34 vagyok. Mielőtt írnátok, nem vonzódom csak a fiatalokhoz, saját korosztályom is ugyan úgy vonz. Csak ez így jött most ki.

Egy ismerősöm lánya így ismertem meg, és ő kezdeményezett. Vissza utasítottam először de utána sajnos elgyengűltem mert nagyon vonzó volt, és nekem rég nem volt stabíl kapcsolatom. Tavasz óta találkozgatunk titokban.

Igazából csak a véleményetek érdekel.

nov. 7. 18:50
 21/94 anonim ***** válasza:
31%
15 évesen nem jutott neki jobb, mint egy “vén kecskével” kaland jelleggel elveszíteni a szüzességét? Van ennél lejjebb?
nov. 8. 09:03
 22/94 anonim ***** válasza:
82%
21-es de azért gondolom lettél volna a "vén kecske" helyében, kis irigy.
nov. 8. 11:31
 23/94 anonim ***** válasza:
62%
18asnak csak savanyu a szölö, keptelen feldolgozni hogy mar a kutyanak nem kell ennyi idösen 😂
nov. 8. 11:43
 24/94 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :D Nekem is fura volt, hogy ép pont én kellek neki, mert nagyon csini. De egyébként sokak szerint bőven nem nézek ki ennyinek.

nov. 8. 11:46
 25/94 anonim ***** válasza:
64%

Nő vagyok. Nem irigykedek.

Amúgy meg huszonéves, vékony, kondizós nőként nagyon is sok pasinak kellek, csak pont ezért nem értem, hogy ha huszonévesek között is sok a csini nő, akkor miért kell kiskorú lányokat zaklatni? Ja mondjuk lehet azért, mert ők még nem válogatnak…

nov. 8. 11:51
 26/94 anonim ***** válasza:
62%

Mert amúgy te huszonéves "nőként" mit tudsz plusszba adni amit a tizen éves lány nem tud ? Ha már plussz elvárásaid vannak 😀

Mert mindig olvasom az idősebb csajoktól hogy "jaj a tinikre hajtanak a pasik mert azoknak könnyebb megfelelni"

Na de miért akarnánk nektek megfelelni mikor sokkal kevesebb elvárással megkapjuk egy tini lánytól ugyanazt ? Sőt talán többet mert általában jobban néznek ki és sokkal rendesebbek is mint sok huszon-harminc éves prűd fapina.

Amúgy 24 éves srác vagyok mielőtt jönne a pedofilozás, és egy csajt se használtam ki, ha egy 16 éves lány tetszene és lenne valami ugyanúgy tisztelném és megadnék neki amit tudok mint egy korombelinek.

nov. 8. 12:27
 27/94 anonim ***** válasza:
61%

#26 a huszonéves csajok egy jelentős hányadának egyrészt már túlzottan ki van nyílva a csipája és pénzes faszt akar még alkalmiban is..

plusz a huszonéves csajok egy része már hozná magával valaki más gyerekét. oké, dugogatni oké, de nekem egy kapcsolatba ne hozzon zabigyereket senki.

nov. 8. 14:04
 28/94 anonim ***** válasza:
28%
#26 +++
nov. 8. 14:07
 29/94 anonim ***** válasza:
69%

Igen, most hogy kérdezed nagyon gáz hogy egy gyereket dugsz.

Attól, hogy a beleegyezési korhatár megvan még egy olyan tinilánnyal vagy, aki gimibe jár és a legnagyobb nyűgje a tesióra, még el sem jutott a pályválasztás gondolatához, teljesen felelőtlen, nem szavazhat, nem lottózhat, nem vetehet egy sört sem legálisan. Szóval igen, egy testileg és mentálisan is éretlen kislánnyal van szexuális kapcsolatod, ami felnőtt férfiként vállalhatatlan, éppen csak jogilag nem esel a pedofil kategóriába.

nov. 8. 17:51
 30/94 anonim ***** válasza:
26%

29.

Elfogadható az álláspontod, de ez a lány tuti kefélne már másal is.

Én beszéltem priviben vele, teljesen normáisnak tűnik a srác.

Szóval nyugtasson az a tudat, hogy a lánnyal jól bánik, és jó élmény volt neki az első és a többi szex.

Ha egy korabeli sráccal csinálta lehet rosszabb élmény lett volna neki, mert álltalában a tini fiúk magukkal törődnek elsősorban.

nov. 8. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!