Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy hónapok óta viszonyom van egy 15 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
34 vagyok. Mielőtt írnátok, nem vonzódom csak a fiatalokhoz, saját korosztályom is ugyan úgy vonz. Csak ez így jött most ki.
Egy ismerősöm lánya így ismertem meg, és ő kezdeményezett. Vissza utasítottam először de utána sajnos elgyengűltem mert nagyon vonzó volt, és nekem rég nem volt stabíl kapcsolatom. Tavasz óta találkozgatunk titokban.
Igazából csak a véleményetek érdekel.
nov. 7. 18:50
91/94 anonim válasza:
Hagyjátok, biztos valami 35 éves agyon dugott nőci aki már nem kell a kutyának se, azért irigy ha valaki a tinikre gerjed.
92/94 anonim válasza:
#91 nem talált ,de az biztos hogy te bsztln vagy 😀
93/94 anonim válasza:
92 nembaj akkor is irigykedsz csak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!