Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, hogy hónapok óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy hónapok óta viszonyom van egy 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

34 vagyok. Mielőtt írnátok, nem vonzódom csak a fiatalokhoz, saját korosztályom is ugyan úgy vonz. Csak ez így jött most ki.

Egy ismerősöm lánya így ismertem meg, és ő kezdeményezett. Vissza utasítottam először de utána sajnos elgyengűltem mert nagyon vonzó volt, és nekem rég nem volt stabíl kapcsolatom. Tavasz óta találkozgatunk titokban.

Igazából csak a véleményetek érdekel.

nov. 7. 18:50
 11/94 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon irigyellek! f.
nov. 7. 20:24
 12/94 Suetonius ***** válasza:
100%
Elmeséled, hogy mégis hogyan csábított el? Szex is van?
nov. 7. 20:26
 13/94 anonim ***** válasza:
47%
Dehogy gáz, sőt irigyellek!
nov. 7. 21:14
 14/94 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Én is szívesen megadnám egy ilyen fiatal kis kancának!
nov. 7. 21:31
 15/94 anonim ***** válasza:
55%

32 évesen felvállalni egy 16 évessel kapcsolatot…te így agyi szinten hol tartasz? Mikről beszélgettek, az elfbarról, pc játékokról meg a töritanárról? Érted egyáltalán a szleng nyelvét? :D Skibidi. El nem tudom képzelni, hogy gimis kiskorú gyerekkel járjak, pedig fiatalabb vagyok nálad. Ez nagyon beteg.

nov. 7. 21:32
 16/94 anonim ***** válasza:
39%
Pedig utolsó sok olyan 16 éves csaj van akik lehet érettebbek mint sok 25-30 éves nő.
nov. 8. 03:59
 17/94 anonim ***** válasza:
73%
Lennék a helyedben
nov. 8. 05:49
 18/94 anonim ***** válasza:
46%

Jaj hagyjad már, ezt csak azért szeretitek hangoztatni, hogy ne tűnjetek betegnek. Hogy lenne már egy tini gyerek érettebb egy 30 éves felnőttnél. Emlékszem nekem is mindig ilyen dumát nyomattak a 30-as fszik, mikor 18 körül voltam. “Sokkal érettebb vagy a korodnál 😮” közben csak beteg fszok, akik naiv kislányokra pályáznak.

nov. 8. 06:53
 19/94 anonim ***** válasza:
72%
Hát nekem nem lenne gáz ilyen fiatal lányt kefélgetni. Élvezném, örülnék mint majom a farkának.
nov. 8. 08:13
 20/94 A kérdező kommentje:

Kapcsolatot nem akarunk, én tuti nem de ezt mondtam is neki.

Nem lesz terhes, hülye nem vagyok. :D

Először feltűnt ahogy néz ha épp összefutottunk valahol. Utána bejelölt fb-n és beszéltünk valamennyit és ha összefutottunk akkor is beszélgettünk a végén meg ez lett belőle.

Igen volt, és én vagyok neki az első.

nov. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!