Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, üvegezéskor, felelsz vagy merszbe miket szoktatok még bevállalni?
Aki félős vagy nem bevállalós az ne üvegezzen, ennyi.
Amúgy marha jó buli 😃
Kis szopika+ ujjazás
Volt aki vállalta az arcra élvezést
Szerintem ez nem merés kérdése.
Ha beültél a körbe és az üveg feléd fordulva áll meg, akkor vágj hozzá jó pofát, és vállald!
Vagy maradj otthon anyucival Álomhajó-t nézni!
17
Szoval kényszerítsem magam arra hogy ott maradjak és megalázzanak, sőt még vágjak hozzá jó pofát is? Ha nekem ez nem tetszik akkor gyerekes vagyok?
Pont ezért ilyen káros. Ha jó társaságban játsszák akkor lehet élvezetes de az esetek többségében csak be akarnak illeszkedni az emberek, a többiek meg kihasználják és megalázzák.
Ha vállalod akkor hagyod hogy megalázzanak, rosszabb esetben készül videó/kép és még fel is hasznalhatják ellenef. Ha nem vállalod ki vagy közöítve és szintén meg vagy alázva hogy nem játszol.
Aki nem látja hogy ez miért káros azzal nagy bajok vannak.
Drága bogár.
Arra próbáltam utalni, hogy ha valaki leül egy társaságba üveget pörgetni, akkor ne arra számítson, hogy a másodfokú egyenelet megoldóképletének levezetése lesz a feladata, hanem valami "más".
Amennyiben neked erről a játékról csak a megalázás a kihasználás és a későbbi videofelvételekkel való zsarolás jut az eszedbe, akkor csak ismételni tudom magam, maradj otthon.
Amúgy meg érdekes ismeretségi köröd lehet, ha eleve ilyen feltételezésekkel indulsz egy baráti buliba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!