Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, üvegezéskor, felelsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, üvegezéskor, felelsz vagy merszbe miket szoktatok még bevállalni?

Figyelt kérdés

okt. 30. 23:58
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
37%
Milyen üvegezésről beszélsz? 2024 van.
okt. 31. 00:09
 2/34 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer egy csajtól azt kértem a felelsz vagy merszbe, hogy csinalja meg az adóbevallásom , és 7 ezer forint visszaigényelhető adó ütötte a tenyerem.
okt. 31. 00:12
 3/34 anonim válasza:
81%
#2 😂😂😂
okt. 31. 00:29
 4/34 anonim ***** válasza:
82%

Ha olyan a társaság (amit ráosztanak azt meg is kell csinálni) az meredek is lehet.

Én egyszer belesétáltam egy ilyenbe; érzelem nélkül is lehet dugni.

okt. 31. 04:36
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Szoptam.
okt. 31. 06:51
 6/34 anonim ***** válasza:
93%

Legemlékezetesebb az volt számomra amikor arra kellett volna válaszolnom,hogy ki vette el a szüzességem.Ezt elengedtem inkább. :) Bekötött szemmel két fiút ,és két lányt fel kellett ismernem.Letapiztam őket,az rögtön világos volt,hogy ki a fiú,ki a lány de amúgy nehéz volt.

Bevállalós még olyan is volt,hogy vibrit kellett leszopizni,azt nem igazából akarta,de muszáj volt,mert vetkőzős volt,és már nem sok ruhadarab volt rajtam.

okt. 31. 06:52
 7/34 anonim ***** válasza:
22%
Ez valami nagyon hülye gyerek játék lehet.
okt. 31. 07:04
 8/34 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer üvegeztem kényszerből. Ott mutatkozik meg az ember valódi arca. Felálltam és haza mentem. Utána nem beszéltünk többet.
okt. 31. 07:13
 9/34 anonim ***** válasza:
15%
5. nem akarsz megint üvegezni?
okt. 31. 08:14
 10/34 anonim ***** válasza:
61%
Mi az a merszbe?
okt. 31. 09:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!