Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, üvegezéskor, felelsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, üvegezéskor, felelsz vagy merszbe miket szoktatok még bevállalni?

Figyelt kérdés

okt. 30. 23:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%

Alapból nem lehet komolyan venni ha már lezeléssel kezded a kommentet.

Írtam hogy jó társaságban nagyon jó játék lehet, ezt valahogy nem olvastad el.

Ha leül valaki játszani arra számít hogy jól éri magát te mégis azt írtad hogy :

"Ha beültél a körbe és az üveg feléd fordulva áll meg, akkor vágj hozzá jó pofát, és vállald!"

Vagyis ha tetszik, ha nem kényszerítd rá magad. Lehet magyarázni de erről szól a komment.

20-as

Viszont sokan nem azért vetkoznek, (főleg fiatalok) mert annyira jó lenne nekik. Nyomás van rajtuk, hisz ezt várják el tőlük.

Kollégiumban, osztálykiránduláson alap játék volt nálunk. Az elején játszottam mert nem akartam kimaradni semmiből és jó bulinak tűnt. Majd rájöttem milyen emberekkel vagyok körülvéve.

nov. 1. 16:28
 22/34 anonim ***** válasza:
66%
Amit kell
nov. 1. 17:56
 23/34 anonim ***** válasza:
78%

#21.

Ha nem érzem jól magam a buliban, valaki vagy valami nem tetszik, akkor elköszönök és hazamegyek.

Nem hisztizek, nem beszélek "nyomás"-ról.

Szerintem 16 éves kor fölött már elvárható, hogy az ember képes legyen dönteni.

nov. 2. 20:53
 24/34 anonim ***** válasza:
68%

Pont ez a nyomás

"Ha beültél a körbe és az üveg feléd fordulva áll meg, akkor vágj hozzá jó pofát, és vállald!"

Itt nem a döntés képességről van szó.

Ez az a kor amikor nem akarsz egyedül lenni, nem akarod hogy kiközösítsenek, hogy rólad beszéljenek, hogy megbélyegzzenek. Így ha már ott vagy bele mész a játékba, ha felállsz akkor is ugyan úgy megaláznak és kiközösítenek ha olyan a közösség, az osztálytársakat nem mi válogatjuk.

Már írtam, lehet jó játék ha nem kényszeres és nincs nyomás.

nov. 2. 22:11
 25/34 anonim ***** válasza:
78%

Mi 4-en üvegeztünk (2 lany, 2 fiu)

Majdnem szex lett a vége

Ott feküdtünk a végén már 4-en egymás mellett és simogattuk egymást...

Előtte csókolózás, simogatás volt

Én élveztem nagyon, visszagondolva kár hogy nem történt meg a szex

nov. 2. 22:30
 26/34 anonim ***** válasza:
32%

#24.

Vedd már észre, hogy rajtad kívül mindenki bulinak fogja föl, kalandnak, ha ráteszünk egy lapáttal akkor erotikus játéknak.

Egyedül te görcsölsz, te beszélsz kényszerről és nyomásról.

A leírtak alapján vagy veled van baj, vagy a haveri köröddel.

Komolyan mondom maradj otthon, akkor senki sem fog "alázni"!

nov. 2. 23:20
 27/34 anonim ***** válasza:
52%

26.

Nem minden kommentet én írtam, de igazából lényegtelen is hisz arra nem reagálsz amire kéne. Kiemelsz dolgokat és abba kapaszkodsz. Így tényleg nincs értelme beszélni se. Viszlát 👋

nov. 3. 07:14
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Baráti tarsasaggal szinte barmit
nov. 3. 07:23
 29/34 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg közeli baráti társasággal mehet a buli, mással nem. De velük is csak vetkőzésig.
nov. 3. 07:29
 30/34 anonim ***** válasza:
88%

Azóta nem tudok bízni egyáltalán az emberekben mióta ilyet játszottam.

Levettem a felsőt hisz buli és más is megtette. Titokban lefotóztak, kikerült a napiszarra, és az of "véletlenül" látta. (Nekem senki ne mondja hogy otthon magától ilyeneket néz) Ki lett szar a történetben és ki menekült utána az iskolából? Nem ők. Az sem érdekelte hogy kikkel játszottam hisz nem ők "rombolják a suli hírét" hanem én.

Van pár barátom akik gyerekkoromtól ismerek, velük lehet kipróbálnám de annyi

Engem is ugyan úgy le lehet pontozni nyugodtan.

nov. 3. 09:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!