Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben hogy szoktátok éreztetni a nővel, hogy szeretitek, elfogadjátok, hogy mellettetek biztonságban van? Egyáltalán szeretik a szeretetük kifejezésére használni a szexet a férfiak?
Ez nagyban függ attól is pontosan mire vágyik.
Én alapból olyannal jövök össze akivel azonosak a vágyak és ebben közösen megélni, kiélvezni amit szeretnénk. Jó kifejezés mód, hogy figyelek rá, teszek érte, hogy neki jó legyen, kellően határozottan állok hozzá a témához. Szoktam szavakkal, simogatásokkal kifejezni, hogy tetszik a partner teste (általában ducibb partnereim voltak).
Alap szerintem, hogy az ember nem önző, figyel a másikra, de önmagára is, hogy ne legyen a szex számára sem üres. Nincs értelme sem a partnert, sem magát sem átverni azzal, hogy olyannal marad akivel xar a szex és nem is tudnák úgy élvezhetővé tenni, hogy senki ne sérüljön. Ilyenkor jobb lezárni a dolgokat és nem úgy szexelni, hogy az egyiknek ez sok, vagy épp a másiknak ez kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!