Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kényeztessem kedvesemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N

Figyelt kérdés
Én nem szeretem csinálni, de ő nagyon szeretné. Mit csináljak?

okt. 28. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
58. egy NEm kimaradt az első mondatból :D
nov. 5. 13:11
 62/76 anonim ***** válasza:
56%
Nem maradt ki semmi
nov. 5. 13:21
 63/76 anonim ***** válasza:
80%

my honest reaction: who knows :D

am sztem kamu poszt. ilyet egy 37 éves nem írna, valszeg 15 éves csaj a kérdező

nov. 5. 13:54
 64/76 anonim ***** válasza:
78%
Az én feleségem se szeret szopni, így sok év után lett szeretőm akivel kölcsönösen kielégítjük egymást. Meg is beszéljük előtte ki mit szeretne. A szexuális vágy teljesen normális dolog és igen a férfinak ahogy a nőknek is kell az orális szex. Semmi bonyolult nincs ebben, ha nem kapják meg majd adja más így megy ez.
nov. 14. 14:01
 65/76 anonim ***** válasza:
87%

64.

Jó lenne ha ez ilyen egyszerű lenne.

Társat nem találok 4 éve. Arról meg már nemis álmodok, hogy szeresse az orális szexet. Ez már nálam nem feltétel, mert ezzel lényegesen rontom a feltételeimet.

Elég nehéz manapság olyan nőt találni aki valóban szereti is.

Főleg középkorúaknál, vagy azon picit túl.

A nőknél két tábor van.

Az egyik az aki nagyon szereti, és szinte nem tud meglenni nélküle, a másik meg az, aki teljesen elutasítja.

nov. 14. 15:40
 66/76 anonim ***** válasza:
88%

A legtöbb nő szerez szopni, nem hinném, hogy csak nekem és a haverjaimnak volt ilyen szerencsénk, hogy szopni szerető nőket fogtunk kis sorban, nem is keveset.

nov. 14. 15:59
 67/76 anonim ***** válasza:
0%
Végigolvastam itt a hozzászólásokat, hát nem is tudom. Sokan írták, hogy megtesznek olyan dolgot a párjuknak, amit egyébként nem szeretnek csinálni. És hogy ez így normális szerintük. Szerintem pedig csak azt kellene bevállalni, amit mind a két fél élvez és nem csak azért csinálja, hogy a másiknak jó legyen 🤷🏽‍♂️
nov. 18. 20:21
 68/76 anonim ***** válasza:
68%

67#

Teljesen igazad van! Nekem sincs kedvem megmasszírozni a párom, nincs kedvem megcsinálni bármilyen házimunkát, felül lenni szex közben, mert bár ő azt szereti, nekem kényelmetlen, vagy bármilyen más kompromisszumot kötni. Inkább holnap szakítok, és keresek valakit, aki mindenben, de tényleg mindenben pontosan azt és úgy szereti ahogy én. Őőőő, várj, inkább mégse!

nov. 18. 20:38
 69/76 anonim ***** válasza:
68%

68.

Na ez a beszéd koma.

Hogy miért ???

Mert a mai világban úgysem találnál jobbat.

nov. 18. 21:13
 70/76 anonim ***** válasza:

69#

Érezd már az iróniát!

nov. 18. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!