Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N
my honest reaction: who knows :D
am sztem kamu poszt. ilyet egy 37 éves nem írna, valszeg 15 éves csaj a kérdező
64.
Jó lenne ha ez ilyen egyszerű lenne.
Társat nem találok 4 éve. Arról meg már nemis álmodok, hogy szeresse az orális szexet. Ez már nálam nem feltétel, mert ezzel lényegesen rontom a feltételeimet.
Elég nehéz manapság olyan nőt találni aki valóban szereti is.
Főleg középkorúaknál, vagy azon picit túl.
A nőknél két tábor van.
Az egyik az aki nagyon szereti, és szinte nem tud meglenni nélküle, a másik meg az, aki teljesen elutasítja.
A legtöbb nő szerez szopni, nem hinném, hogy csak nekem és a haverjaimnak volt ilyen szerencsénk, hogy szopni szerető nőket fogtunk kis sorban, nem is keveset.
67#
Teljesen igazad van! Nekem sincs kedvem megmasszírozni a párom, nincs kedvem megcsinálni bármilyen házimunkát, felül lenni szex közben, mert bár ő azt szereti, nekem kényelmetlen, vagy bármilyen más kompromisszumot kötni. Inkább holnap szakítok, és keresek valakit, aki mindenben, de tényleg mindenben pontosan azt és úgy szereti ahogy én. Őőőő, várj, inkább mégse!
68.
Na ez a beszéd koma.
Hogy miért ???
Mert a mai világban úgysem találnál jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!