Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N
68 mondasz valamit
úgy bírom hogy amikor hibákról beszélünk
válaszok:
- szakítsatok később is rossz lesz
-sztem nem tisztel téged a csaj.. neveld meg
-sztem fogalmad sincs csajszikám hogy milyen egy rendes férfi.. ébredj, ő csak rosszat akar
- nők k**vák dobd a francba
mi eeeez? :D mintha 40 iq-s Forest Gumpok írnának, meg agyilag zokni sittesek. csak nekem fura?
azok írjanak a gyakorin akik VÁLASZOLNI akarnak.. mert ez az oldal erről szól.. de egyesek összekeverik a "mindenkit beoltunk mer fa**ok vagyunk" oldallal
tegnap is tinédzser kérdezett valamit.. és az egyik pacák.. elkezdte magát dicsérni itt.. literally 0 értéke volt a kommentjének.. 5 válaszából 1 szó nem szólt a kérdezőről 🤣🤣🤣 és amikor írtam neki, hogy most ez mi.. nekem írta hogy én trollkodok, láthatom hogy ő lelkesen válaszol nem úgy mint akik csúnyán beszélnek.
A szex (és sok minden más) is arról szól, hogy a másiknak (is) örömet okozunk, ebből következik, a hogy a másiknak való örömszerzés közben olyat is csinálunk amit nem feltétlen annyira élvezünk.
A Te elképzelésed szerint, pl. amikor nyalunk egy nőt már 10 perce, a nő már szinte elmegy, de én abbahagyom, mert én 10 percnél tovább nem szeretek nyalni ...
Ez a "csak azt csináljuk amit mind ketten élvezünk" duma a frigid, szexet nem szerető nők szövege, persze lehet így is, csak keressenek hozzá megfelelő partnert, aki szintén nem szereti a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!