Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyi idő után kértétek meg a csajotokat, hogy hagy kényeztessétek nyelvvel a popójuk lukát? A lány, hogy reagált?

Figyelt kérdés
aug. 16. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Elsőre aktus közben rákérdezek

Ez nem egy extrém dolog. Sok engedi

aug. 16. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kértem meg. Arra "tévedtem". Mivel nem szólt érte,így azóta is csinálom,amit élvez.
aug. 16. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Kb 2.-3. együttfürdés alkalmával mentem lejjebb, már nem bírtam tovább puszta szemmel a feszes popsijának látványát, nyelvvel is bebarangoltam a környéket. Nem kértem meg, egy férfinek azért valamennyire irányítania kell a dolgokat, tetszik vagy sem, a szexben nem teljesen egyenrangú a férfi és a nő. A lány kicsit meglepődött, de természetesen nagyon izgatta, hogy ennyire izgalmas a feneke.
aug. 16. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem szóltam neki csak finoman arra tévedtem és tetszett neki.
aug. 16. 21:43
 5/6 Pter56 válasza:
Még nem kérdeztem
aug. 16. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:

soha.. fúúúj! azt vágjátok hogy ott jön ki a kaki ugye?

ez az egész anál téma borzalom. nem is értettem ezt sose.

ennyi erővel szüléskor igyátok meg együtt a placentát is :D ez kb annyira tabu dolog.

okt. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!