Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N
De még olyan is akad bőven, aki szépnek tartja a férfi nemiszervet és a puszta látványától is felizgul.
Kva fejlett esztétikai érzékük lehet 😂😂
Inkább lennék halott minthogy riba.nckodjak
Nincs ezzel semmi gond, szerencsére a nők kis százaléka ilyen, az a lényeg, hogy olyan férfit keress/találj aki ilyen nőt keres mint te.
Megnézném én hogy a nők hány százaléka szereti ezt csinálni…
Meg arra is kiváncsi lennék hogy ezt az emberek többsége honnan tudja hogy a nők nagy százaléka hajalndo szopni
Nem csak, hogy hajlandó, de imádják, mert a férfinak nagy élvezet.
Tudni onnan tudják/tudjuk, hogy voltunk már pár nővel, a haverjainkkal is beszéltünk már a csajaikról...
Teljesen egyszerű a dolog, ha te nem szeretsz és nem akarsz szopni, akkor keress olyan férfit aki nem szereti, ha szopják, ez ilyen egyszerű, egyetlen rizikó benne, ha valamelyikőtök közben megváltozik, de akkor meg keresnek új partnert mind ketten.
Viszont, ezt most te komolyan nem tudod, hogy mondjuk a baráti társaságodban a nők hogy viszonyulnak a szopáshoz, mert akkor tényleg prűd lehetsz és itt az oka mindennek??
Hat már ne haragudj de nem gondolod hogy én azzal a kevés barátnőmmel aki van meg a lányokkal akikkel joban voltam arról beszélgetek hogy ok szopnak e :D
Undorító még csak rágondolni is, nem hogy azzal töltsem a napjaim hogy erről beszélgetek lányokkal
Vagy hogy gondoltad amikor egy barátnőmmel, vagy kettővel elmegyünk ebédelni, kávézni, kirándulni, akkor majd én arról kérdésem őket hogy na és amúgy szeretsz szopni
Te jó isten
Komplexusos kreten ferfiak akik bizonygatni akartak nekem beszéltek már arról hogy leszoptak őket a kocsiban stb, nem mintha kérdeztem volna
De azok konnyuveru kvák voltak, az számomra nem mérvadó
Én nem nem szeretem, hanem fizikailag képtelen lennék akar a fejemet közel vinni hozza, nemhogy ilyet csináljak baszki
Inkább törjön el a karom 2 helyen.
Élni sem tudnék tovább ha valaha ilyet tennék, nem hogy még szeressem is
Undorító köpedelem
58.
És ezt még hányszor tervezed leírni?
Senkit nem érdekel, hogy neked éppen mi a nyomorod a f@sszal kapcsolatosan.
A nők többsége nem így gondolkozik, ez miért fáj neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!