Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N
Figyelt kérdés
Én nem szeretem csinálni, de ő nagyon szeretné. Mit csináljak?okt. 28. 08:52
11/76 anonim válasza:
mért nem szereted csinálni?
előbb erre kell tudni a választ. Undorító? rossz a szaga?
12/76 anonim válasza:
Ha te is kapsz olyat, amit ő egyébként nem kedvel, akkor ez a vmit vmiért esete.
13/76 anonim válasza:
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ő is csinál neked olyan dolgokat, amiket te szeretsz, mégis megteszi neked.
Miért is ne tenné?
14/76 anonim válasza:
abbann a korban már tuti okoznak gondot ha párok nem tesznek meg dolgokat egymásért, pl az orális ügy az ágyban. de ha egyikőtök se csinálja mi gond lehet :)
15/76 anonim válasza:
Kényszerből semmi értelme, mert nem lessz kellő hatása.
Sajnos ez így elég szomorú dolog, de ha nem kívánod, azzal nincs mit tenni.
Sajnos nagyon sok ilyen nő van.
16/76 anonim válasza:
Akkor nem vagy túl nagy szex kedvelő sem, kérdés egymáshoz illetek-e.
17/76 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy aki orálisan nem kényeztet, akár férfi akár nő, az azért van, mert nincs meg az igazi vonzódàs.
Nincs szerelem, csak szeretet és tisztelet.
18/76 anonim válasza:
ja mi döntünk helyetted??
okéé. és többen vagyunk ergó szavazunk?
Szopd le őt keményen!! 😎
19/76 anonim válasza:
Azért elmondhatnád, hogy döntöttél.
Elbeszélgetünk itt magunkkal, de nem derült ki rólad semmi :)
20/76 anonim válasza:
Ha nem érzel legyőzhetetlen undort, akkor én szerintem ez belefér a szerelembe, hogy olyat is megteszünk neki amit egyébként nem tennénk. Én megtenném, bár nem vagyunk egyformák. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!