Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kényeztessem kedvesemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N

Figyelt kérdés
Én nem szeretem csinálni, de ő nagyon szeretné. Mit csináljak?

okt. 28. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
57%
37 évesen már pont időben vagy, hogy azon gondolkodol, hogy szopjál e.Gondolom az anál szóba se jöhet nálatok. Háát, csodálom a párod hogy még együtt vagytok. Becsüld meg.
nov. 1. 10:52
 32/76 anonim ***** válasza:
65%

#29: fúffúújjj, undorííító!

Lehet itt ítélkezni meg ideológiákat gyártani, de sok sikert kívánok annak a nőnek, aki azt gondolja, hogy szopás nélkül is simán van hosszú távon is jól működő szexuális élet. Persze nyilván vannak kivételek, meg mindjárt sorra jelentkeznek itt majd az önzetlen nyalógépek, de azért na.

nov. 1. 13:48
 33/76 anonim ***** válasza:
80%

Na Tessek tehat megint ott tartunk hogy azok a nők akik fél évnél tovább voltak kapcsolatban, azok mind szoptak

Gratula

nov. 1. 14:30
 34/76 anonim ***** válasza:
73%

Hát én nem tudok egyes nők fejében mi játszódik le.

Nekem lenne büntetés ha többet nem szophatnám le a párom, hát akkor neki...

nov. 1. 15:38
 35/76 anonim ***** válasza:
0%
34 Én meg azt nem tudom és nem is tudtam soha, hogy azoknak a nőknek mi játszódik le a fejükben, akik egyáltalán hajlandóak azt az undorító gombaszerű ocsmányságot a szájukba venni és utána még azt is csinálni vele amit… Esküszöm, hogy előbb akasztanám fel magam
nov. 1. 15:46
 36/76 anonim ***** válasza:
100%
35. Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy sajnállak, elég sanyarú szexuális életed lehet.
nov. 1. 15:49
 37/76 anonim ***** válasza:
17%

Na tessék megint😂😂😂

Tehát ha nem vagyok hajlandó egy ilyen undorító és megalázó dologra, akkor már egyből Sanyarú sorsú vagyok. Csodálatos logika

nov. 1. 15:55
 38/76 anonim ***** válasza:
79%
Nekem se a kedvencem a szopás, magamtól nem jut eszembe, hogy így kezdjem kényeztetni a párom, de mivel szeretem és ő is a kedvemért tenni ezért természetesen megteszem én is. Állítólag nem is rosszul. Arra célzok ezzel, hogy ha nem kelt a nőben ez hányigert vagy hasonló erős utálatot akkor van az a szerelem amiért hajlandóak vagyunk olyat is megtenni ami nem a kedvenc. És ez nem áldozat és nem érzem egyáltalán kényszernek.
nov. 1. 15:57
 39/76 anonim ***** válasza:
97%

"undorító gombaszerű ocsmányságot"

Ha valaki így tud nyilatkozni a párja nemiszervéről amivel örömöt okoz neki (már ha okoz ugye) arról sok minden eszembe jut, de az pont nem, hogy milyen jó lehet a szexuális élete.

nov. 1. 16:05
 40/76 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy hogy mit csinál a fasz, attól még küllemre mocskos módon undorító. Az Esztétika totális ellentetje úgy, ahogy van.
nov. 1. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!