Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztessem kedvesemet orálisan, csak hogy kedvére tegyek? 37N
#29: fúffúújjj, undorííító!
Lehet itt ítélkezni meg ideológiákat gyártani, de sok sikert kívánok annak a nőnek, aki azt gondolja, hogy szopás nélkül is simán van hosszú távon is jól működő szexuális élet. Persze nyilván vannak kivételek, meg mindjárt sorra jelentkeznek itt majd az önzetlen nyalógépek, de azért na.
Na Tessek tehat megint ott tartunk hogy azok a nők akik fél évnél tovább voltak kapcsolatban, azok mind szoptak
Gratula
Hát én nem tudok egyes nők fejében mi játszódik le.
Nekem lenne büntetés ha többet nem szophatnám le a párom, hát akkor neki...
Na tessék megint😂😂😂
Tehát ha nem vagyok hajlandó egy ilyen undorító és megalázó dologra, akkor már egyből Sanyarú sorsú vagyok. Csodálatos logika
"undorító gombaszerű ocsmányságot"
Ha valaki így tud nyilatkozni a párja nemiszervéről amivel örömöt okoz neki (már ha okoz ugye) arról sok minden eszembe jut, de az pont nem, hogy milyen jó lehet a szexuális élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!